امروز : شنبه, ۱ شهریور , ۱۴۰۴
- نحوه دریافت سود سهام عدالت برای این سهامداران (۲۵ فروردین)
- نوسانات دمایی در گلستان؛ از خنکای چهارشنبه تا گرمای محسوس پنجشنبه
- رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح:در موضوع قراردادها و انعقاد آن، حتما باید مفاد حقوقی و قانونی رعایت شود تا به بیت المال ضربهای وارد نشود
- تحقیقات محلی ۲ شرور را لو داد
- حضور مسئولان قضایی در مساجد برای پاسخگویی به مشکلات شهروندان – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- آخرین وضعیت سیل در چالوس
- مخالفت سازمان ملل و ۲۱ کشور با شهرکسازی در قدس اشغالی
- ترامپ و تیم او چه خوابی برای اوکراین دیدهاند؟/ بررسی مهمترین طرحهای صلح
- 10 سامانه اصلی “کپسول زیستی ایران” کدام است؟/ کپسول زیستی ایران حامل کیت های زنده زیستی و سلولی
محمدتقی اکبرنژاد، روحانی تازه خلع لباس شده کیست؟
محمدتقی اکبرنژاد حلع لباس شد، او همچنین به ۲۳ ماه زندان محکوم شده است.

به گزارش اقتصاد آنلاین، محمدتقی اکبرنژاد به اتهام «تضعیف نظام»، «توهین به رهبران انقلاب اسلامی» و «هتک حیثیت روحانیت» مجموعاً به بیش از ۲۳ ماه زندان و سه سال خلع لباس محکوم شد.
حکم قطعی محمدتقی اکبرنژاد صادر شد. بر اساس رأی دادگاه، وی به اتهام «تضعیف نظام» به ۸ ماه و یک روز حبس تعزیری، به اتهام «توهین به رهبران انقلاب اسلامی» به ۱۵ ماه و ۵ روز حبس تعزیری و به اتهام «هتک حیثیت روحانیت» به سه سال خلع لباس محکوم شد.
اکبرنژاد پس از صدور حکم در یادداشتی کوتاه اعلام کرد: «خداوند متعال را به خاطر توفیق دفاع از مردم ستمدیده ایران سپاسگزارم.»
در سایت فقاهت آمده است که اکبرنژاد متولد سال ۱۳۵۸ در تبریز است و پس از پایان دوره راهنمایی به دبیرستان سپاه رفت که البته تحصیل در آنجا را رها کرده و بر خلاف میل خانواده اش وارد حوزه شد.
بنابر اطلاعاتی که در سایت شبکه اجتهاد درج شده، حجه الاسلام و المسلمین محمدتقی اکبرنژاد در سال ۱۳۷۵ وارد حوزه علمیه حضرت ولیعصر عج بناب شده و در سال ۱۳۷۷ پس از پایان لمعتین، برای ادامه تحصیل عازم قم شد. در قم نیز از خدمت اساتیدی، چون مرحوم آیت الله حسن تهرانی، حجج اسلام احمد عابدی، الهی زاده، ایزدی و… استفاده کرده و به توصیه ایشان جهت تدریس به حوزههای شهرستان بازگشت.
در سال ۱۳۸۶ به قم بازگشته و به عنوان هیئت علمی در موسسه آینده روشن (تخصصی مهدویت) در گروه قرآن و حدیث به مدت ۱ سال مشغول شده و سپس با وساطت حجت الاسلام و المسلمین احمد مبلغی ریاست پژوهشگاه دفتر تبلیغات به عنوان کارشناس تحریریه مجله فقه کار خود را شروع کرده و مقالات متعددی در مجلاتی نظیر: کاوشی نو در فقه اسلامی حوزه کوثر معارف الاجتهاد و التجدید (لبنان) به چاپ رسیدهاند. پس از اقامت در قم نیز به کار تدریس اشتغال دارد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.