امروز : پنج شنبه, ۱۹ تیر , ۱۴۰۴
- حضور حماسی مردم در یوم الله ۲۲ بهمن لبیک به ندای رهبر انقلاب، امنیت و اقتدار کشور را بیمه کرد
- ماجرای عجیب مردی که بخاطر پسر خردسالش سارق شد
- سن بازنشستگی اعضای هیئت علمی دانشگاهها اعلام شد
- تلاش برای بهبود وضعیت شهرستان کوهدشت
- کسب عناوین برتر تنیس کشوری توسط تنیسورهای قمی
- جنبش جهاد اسلامی: مقاومت تا تضمین اجرای کامل توافق هوشیار خواهد بود
- برگزاری آئین استغاثه برای همدردی با مردم غزه در بقاع متبرکه مشهد
- ابلاغ نظرات کارشناسی دیوان عالی به حوزههای قضایی – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- نصف جهان؛آماده حضور پرشور در انتخابات/آقایان «زاینده رود» بازیچه انتخاباتی شما نیست!
مجلس برای دستمزد ۱۴۰۴ جامعه کارگری رقم جدید پیشنهاد داد
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی معتقد است که حقوق ها به جای ۲۰ درصد اگر ۴۰ درصد افزایش یابد هم برای امسال می تواند گوشه ای از تورم را جبران کند و هم برای سال های آینده گام بزرگی برای جبران فاصله میان حقوق و تورم برداشته می شود.

احمد بیگدلی، نماینده مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت افزایش حقوق ها متناسب با تورم، بیان کرد: حقوق ها باید متناسب با تورم افزایش یابد؛ در غیر اینصورت، مطمئناً آسیب جدی به قشر کارگر خواهیم زد که جبران ناپذیر است. آخرین آماری که از تورم اعلام کردند ۳۷ درصد است؛ اما وقتی زیربنا ضعیف است و هر چقدر هم افزایش حقوق را بالا در نظر بگیریم، اما باز هم تاثیر چندانی نخواهد داشت.
وی ادامه داد: حقوق ها به جای ۲۰ درصد اگر ۴۰ درصد افزایش یابد هم برای امسال می تواند گوشه ای از تورم را جبران کند و هم برای سال های آینده گام بزرگی برای جبران فاصله میان حقوق و تورم برداشته می شود.
نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی با اشاره به میزان سبد معیشتی خانوار اظهار داشت: سبد معیشتی خانوار در شهری مانند تهران بالای ۲۵ میلیون تومان است؛ با توجه به وضعیت اجاره خانه و هزینه های دیگری که خانوار دارند، اگر بخواهیم یک زندگی معمولی در تهران داشته باشیم با حقوق زیر ۲۵ میلیون تومان امکان پذیر نیست.
وی ادامه داد: البته هزینه های زندگی در شهرستان ها هم تفاوت زیادی با تهران ندارد؛ زمانی در شهرستان ها مردم تولیداتی داشتند که از آن استفاده می کردند اما الان روستا نشینی معنی خودش را از دست داده است و هزینه زندگی در روستاها خیلی با شهرها تفاوتی ندارد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در خصوص عملکرد بانک ها در اعطای تسهیلات به مردم، گفت: یکی از عوامل اصلی نارضایتی مردم، بانک ها هستند؛ به عنوان نمونه بانک کشاورزی در گذشته به تعهدات خود عمل می کرد اما اکنون کشاورزان از این بانک هم نمی توانند وام بگیرند؛ شاید در گذشته منابع بیش از حد ظرفیت به بانک ها پرداخت شده است اما اینکه بانک ها این منابع را به چه کسانی پرداخت کردند مشخص نیست. وقتی بسیاری از اقشار مردم به ما زنگ می زنند و از عدم دریافت وام شکایت می کنند، پس مشخص است این منابع بانکی به مردم داده نشده است.
آقای بیگدلی در خصوص سود بالای وام بانکی اظهار داشت: با توجه به تورمی که در جامعه وجود دارد اگر کسی بتواند شغلی به واسطه وام ۲۳ درصدی ایجاد کند، برای او به صرفه است ولی این میزان سود برای تامین مایحتاج ضروری زندگی به صرفه نیست و مردم از روی ناچاری مجبور به دریافت این وام ها هستند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.