ماهیت مبارزه‌ امام صادق(ع) سیاسی و فرهنگی بود - حمایت آنلاین

ماهیت مبارزه‌ امام صادق(ع) سیاسی و فرهنگی بود - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 22 July , 2025
امروز : سه شنبه, ۳۱ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 173975
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 24 آوریل 2025 - 13:24 | 23 بازدید | ارسال توسط :

ماهیت مبارزه‌ امام صادق(ع) سیاسی و فرهنگی بود

زنجان-امام جمعه سلطانیه گفت: ماهیت مبارزه‌ امام صادق(ع) یک ماهیت سیاسی بود، کار فرهنگی ایشان هم کار سیاسی بود.  

ماهیت مبارزه‌  امام صادق(ع) سیاسی و فرهنگی بود

حجت الاسلام سید عمران حسینی نسب در گفتگو با خبرنگار مهر، با تسلیت سالروز شهادت امام صادق (ع) به سیره سیاسی، فرهنگی و اجتماعی آ نحصرت اشاره کرده و گفت: در طول حیات طیبه انسان ۲۵۰ ساله، مقطع حیات مبارک امام صادق (ع) بسیار حساس است چرا که عصر پوست‌اندازی اژدهای طاغوتی امویان و پوشیدن لباس تزویر عباسیان بود.

وی با بیان اینکه ماهیت مبارزه امام صادق (ع) یک ماهیت سیاسی بود، کار فرهنگی ایشان هم کار سیاسی بود، افزود: بعضی خیال می‌کنند که امام صادق به سیاست کاری نداشت، علیه دستگاه فعالیتی نمی‌کرد، در صدد ایجاد حکومت الهی و علوی نبود، این خطاست… امام صادق (ع)، ماهیت مبارزه‌اش یک ماهیت سیاسی بود، کار فرهنگی او هم کار سیاسی بود.

حسینی نسب ادامه داد: از اصول اساسی در سیره سیاسی امام صادق (ع) مرزبندی شفاف با جریان طاغوت است، و می‌بینیم با اینکه برای سرنگونی امویان بسیار تلاش دارد اما لحظه‌ای به طاغوت عباسیان رکون و تمایل نداشت.

امام جمعه سلطانیه با بیان اینکه امام صادق (ع) پرچم‌دار امید در جامعه بودند، گفت: امام صادق (ع)، امامی که به ما یاد می‌دهند: «از بزرگ‌ترین گناهان کبیره نزد خدا، یأس از روح‌الله و ناامیدی از رحمت و نیکی خداست»

حسینی نسب با بیان اینکهدر فرهنگ اهل بیت (ع)، یکی از اصلی‌ترین راه‌های امید و امیدآفرینی، باور به وعده‌های الهی در قرآن است، افزود: وعده‌های خداوند در قرآن، نه تنها امیدآفرین است، بلکه می‌توان گفت حکمت اصلی این وعده‌ها، امید و امیدآفرینی است. وعده‌هایی تخلف‌ناپذیر که تحقق آنها قطعی است.

وی با بیان اینکه در سیره اقتصادی حضرت امام صادق (ع) می توان به مقابله با گرانی و هشدار نسبت به احتکار و محتکرین اشاره کرد و ادامه داد: آنحضرت فرمودند مایه بیزاری و نارضایتی این است که خوراکی احتکار شود و مردم در وضعیت کمبود ارزاق رها شوند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

هجده − دو =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.