امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
- همه ممنوعالخروجیها از سوی قضات نیست
- سورپرایز جدید تلگرام برای کاربران: هدایای دیجیتال شما به NFT تبدیل میشوند!
- مشرق نیوز – عکس/ ماهیگیری با مِشقل
- انفجار گاز یک واحد عرضه مواد غذایی در محمد شهر/ ۴ نفر مصدوم شدند – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- پاسخ صریح پزشکیان به ادعای ترور ترامپ توسط ایران
- اقتصاد و معیشت مردم یکی از اولویتهای مهم معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه است
- این خدمت درمانی کاملاً رایگان شد
- ویترین تسنیم شماره ۸۳۸
- آیینهای تکریم و معارفه دادستان عمومی و انقلاب خوانسار و فریدونشهر برگزار شد
ماجرای گرانی بلیت هواپیما برای سفرهای زیارتی عراق
به گزارش اکوایران، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی حج و زیارت، علیرضا بیات در نشست شورای برنامهریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت، به مشکلات و چالشهای مرتبط با بازگشت زائران ایرانی از عراق اشاره کرد. وی گرانی بلیت هواپیما را از عوامل اصلی این مشکلات دانست. مرتضی آقایی، معاون […]
به گزارش اکوایران، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی حج و زیارت، علیرضا بیات در نشست شورای برنامهریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت، به مشکلات و چالشهای مرتبط با بازگشت زائران ایرانی از عراق اشاره کرد. وی گرانی بلیت هواپیما را از عوامل اصلی این مشکلات دانست.
مرتضی آقایی، معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت نیز در این جلسه اظهار کرد: با وجود رشد کلی در سفرهای زیارتی به عتبات عالیات عراق، همچنان کاستیهایی وجود دارد که نیازمند بررسی و ارائه راهکارهای مناسب است.
در حال حاضر، هزینه سفر هوایی از تهران به عراق برای هفت شب اقامت در شهرهای زیارتی کربلا، نجف و کاظمین، از مبلغ ۲۱ میلیون تومان آغاز میشود.
تغییر در قیمت بلیت هواپیما به بهانه گرانی سوخت
اواسط دیماه ۱۴۰۲ قیمت بلیت هواپیما به دلیل کمبود ناوگان و افزایش هزینهها افزایش یافت. پس از رأی دیوان عدالت اداری مبنی بر آزادسازی نرخها، قیمت پروازهای داخلی حدود ۱۰۰ درصد بالا رفت. ایرلاینها دلیل این افزایش را ثابت بودن قیمت طی دو سال گذشته و عدم صرفه اقتصادی اعلام کردند.
اوایل تیرماه ۱۴۰۳ با رأی دیوان و هماهنگی با سازمان هواپیمایی کشوری، آزادسازی نرخها اجرایی شد. بر اساس مصوبه اسفندماه شورای عالی هواپیمایی، قیمت هر صندلی پروازی ۴۰ دلار تعیین شد، هرچند شرکتها پیشنهاد نرخ ۵۱ دلار بر اساس هزینههای ایرباس ۳۲۰، بویینگ امدی و بویینگ ۷۳۷ را داده بودند که وزارت راه و شهرسازی با آن موافقت نکرد. ایرلاینها اکنون نرخ بلیت پروازهای داخلی را بر اساس معادل ریالی ۴۰ دلار در سایتهای خود بارگذاری کردهاند.
همچنین، در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ افزایش نرخ سوخت هواپیما از ۶۰۰ تومان به ۷ هزار تومان مطرح شده که هزینه هر ساعت پرواز را بهازای هر صندلی به ۲۸۰ هزار تومان افزایش میدهد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.