اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 15 June , 2025
امروز : یکشنبه, ۲۵ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 92636
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 03 دسامبر 2024 - 13:24 | 33 بازدید | ارسال توسط :

لزوم افزایش فضا، تجهیزات و نیروی انسانی انتقال خون استان یزد

یزد – مدیر کل انتقال خون استان یزد گفت: با توجه به افزایش تخت‌های بیمارستانی و وضعیت بیماری‌ها و سوانح باید در مدت ۵ تا ۱۰ سال آینده، فضا، تجهیزات و نیروی انسانی این مجموعه دو ونیم برابرشود.

لزوم افزایش فضا، تجهیزات و نیروی انسانی انتقال خون استان یزد

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سیدمحمدرضا آقائی میبدی در دیدار با سرپرست دفتر فنی و امورعمرانی استانداری یزد، با اشاره به اینکه انتقال خون یزد به لحاظ خدمت رسانی، فنی و تخصصی و علمی جزو استان‌های برتر کشور است، تصریح داشت: یزد در زمینه اهدای خون در بین سه استان برتر کشور قرار دارد و در زمینه اهدای خون مستمر جزو برترین‌های کشور و در پوشش اهدای خون جزو استان‌های نسبتاً خوب در بین دیگر استان‌ها است.

وی از سازمان انتقال خون به عنوان یک سازمان حیاتی در جامعه یاد کرد و گفت: سازمان انتقال خون هیچ جایگزینی ندارد و تنها ارگان تامین کننده خون و فرآورده‌های خون سازمان انتقال خون است.

آقایی بر لزوم افزایش دو ونیم برابری فضا و تجهیزات انتقال خون استان یزد در مدت ۵ تا ۱۰ سال آینده با توجه به وضعیت بیماری‌ها، سوانح و نیز افزایش تخت‌های بستری تاکید کرد و تصریح داشت: خوشبختانه با توجه به سیاست‌ها و اقدامات صورت گرفته تاکنون هیچ بیماری برای دریافت خون در استان یزد معطل نمانده است.

وی در پایان با اشاره به راه اندازی مراکز اهدای خون شهرستان‌های مهریز و بافق در دو سال گذشته گفت: امیدواریم با نگاه ویژه مسئولان ساختمان جدید انتقال خون شهرستان اردکان با ۹۸ درصدپیشرفت، امسال به بهره برداری برسد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

3 × 2 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.