«قرآن» رمز عبودیت و بندگی خدا؛ فرهنگ قرآنی ترویج یابد - حمایت آنلاین

«قرآن» رمز عبودیت و بندگی خدا؛ فرهنگ قرآنی ترویج یابد - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 24 June , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » قضائی تاریخ انتشار : 14 اکتبر 2025 - 21:29 | 85 بازدید | ارسال توسط :

«قرآن» رمز عبودیت و بندگی خدا؛ فرهنگ قرآنی ترویج یابد

سمنان- نماینده ولی فقیه در استان سمنان با توصیف قرآن به عنوان رمز عبودیت و بندگی خدا، بر لزوم ترویج فرهنگ قرآنی و دینی در جامعه تأکید کرد.

«قرآن» رمز عبودیت و بندگی خدا؛ فرهنگ قرآنی ترویج یابد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی در حاشیه برگزاری افتتاحیه سی و چهارمین دوره سراسری درس‌هایی از قرآن در سالن شهید مطهری سمنان با بیان اینکه قرآن رمز عبودیت و بندگی خدا است، ابراز داشت: برای رهایی از شیطان راهی جز پناه بردن به قرآن نیست.

وی با بیان اینکه دستیابی به معارف قرآنی نیازمند طهارت جسمی و قلبی است، افزود: به این معنا که بهترین و پاکیزه‌ترین افراد ائمه اطهار هستند که بیشترین بهره برداری از قرآن را داشتند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه در عصر حاضر نیز باید در فعالیت‌های دینی و قرآنی شرط اخلاص را رعایت کنیم، ابراز داشت: در این راه باید از ائمه اطهار الگو برداری و مسیر آنها را پیش گرفت.

مطیعی با بیان اینکه فرهنگ معارف قرآنی باید برای نسل جدید تبیین و بازگو شود، تصریح کرد: یکی از همین راه‌های تحقق این مهم برگزاری چنین رویدادهایی است.

وی با بیان اینکه باید فرهنگ قرآنی و دینی در جامعه ترویج داده شود، افزود: بهترین شیوه تحقق این مهم از طریق آموزش در مدارس است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

5 × سه =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.