فروش سیگار نخی ممنوع شد - حمایت آنلاین

فروش سیگار نخی ممنوع شد - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 27 May , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » پزشکی، سلامت و زیبایی تاریخ انتشار : 27 می 2026 - 16:48 | 5 بازدید | ارسال توسط :

فروش سیگار نخی ممنوع شد

عرضه و فروش سیگار نخی و فرآورده‌های دخانی بازشده ممنوع شد.

فروش سیگار نخی ممنوع شد

به گزارش خبرگزاری مهر، اتاق اصناف ایران در اطلاعیه ای از ابلاغ ممنوعیت عرضه و فروش سیگار نخی و فرآورده‌های دخانی بازشده خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است: با عنایت به فرا رسیدن «هفته ملی بدون دخانیات» (۴ الی ۱۰ خرداد ماه) و پیرو سیاست‌های کلان نظام سلامت در راستای ارتقای سطح آگاهی عمومی و کاهش آسیب‌های ناشی از مصرف مواد دخانی، بدین‌وسیله ضوابط اجرایی ذیل جهت اطلاع‌رسانی و ابلاغ به اتاق‌های اصناف و واحدهای صنفی تحت پوشش اعلام می‌گردد:

۱. ممنوعیت فروش نخی: عرضه، فروش و توزیع سیگار به صورت نخی در تمامی واحدهای صنفی (اعم از سوپرمارکت‌ها، خواربارفروشی‌ها و …) اکیداً ممنوع می‌باشد.

۲. ممنوعیت بسته‌های باز شده: فروش هرگونه فرآورده دخانی در بسته‌بندی‌های باز شده یا خارج از بسته‌بندی استاندارد تولیدی، تخلف محسوب می‌شود.

۳. الزام به اطلاع‌رسانی: اتحادیه‌های صنفی موظفند مراتب این ممنوعیت را به نحو مقتضی (صدور بخشنامه، پیامک و بازدیدهای میدانی) به کلیه واحدهای صنفی مرتبط ابلاغ نمایند.

این اقدام با هدف پیشگیری از دسترسی آسان به دخانیات، صیانت از سلامت جوانان و نوجوانان و بسترسازی فرهنگی برای جامعه‌ای سالم‌تر انجام می‌پذیرد. مقتضی است واحدهای صنفی ذی‌ربط، نسبت به نصب بنر یا پوستر اطلاع‌رسانی در محل کسب خود اقدام نمایند.

بدیهی است تیم‌های بازرسی و نظارت اتاق‌های اصناف با همکاری دستگاه‌های ذی‌صلاح، بر حسن اجرای این ابلاغیه نظارت مستمر خواهند داشت و با واحدهای متخلف طبق مقررات قانون نظام صنفی برخورد خواهد شد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

یازده + 1 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.