اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 29 June , 2025
امروز : یکشنبه, ۸ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 114440
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 09 ژانویه 2025 - 0:29 | 30 بازدید | ارسال توسط :

فرانسه: برخی تحریم‌ها علیه سوریه می‌تواند به‌سرعت برداشته شود/ نگرانی از موفقیت نشست «بریکس»

وزیر امور خارجه فرانسه امروز ضمن ابراز نگرانی از موفقیت نشست «بریکس» در کازان روسیه، اعلام کرد: برخی تحریم‌ها علیه سوریه می‌تواند به‌سرعت برداشته شود.

فرانسه: برخی تحریم‌ها علیه سوریه می‌تواند به‌سرعت برداشته شود/ نگرانی از موفقیت نشست «بریکس»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانوستی، ژان نوئل بارو وزیر امور خارجه فرانسه امروز چهارشنبه اعلام کرد که موفقیت نشست بریکس در کازان نشانه‌ای نگران کننده است.

به گزارش رویترز، وزیر امور خارجه فرانسه در بخش دیگری از سخنان خود افزود: برخی از تحریم‌های اعمال شده علیه سوریه می‌تواند به سرعت برداشته شود.

ژان نوئل بارو اضافه کرد: تحریم‌های اتحادیه اروپا در سوریه که مانع از ارسال کمک‌های بشردوستانه و مانعی برای بهبود اوضاع این کشور است، می‌تواند به سرعت لغو شود.

وزیر امور خارجه فرانسه در گفتگو با رادیو فرانس اینتر گفت: اتحادیه اروپا می‌تواند به زودی تصمیم مشابهی (مانند کاستن از محدوده برخی تحریم‌ها توسط آمریکا) را اتخاذ کند، البته این موضوع به نحوه مدیریت رهبری جدید سوریه در انتقال قدرت بستگی دارد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

7 − 1 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.