امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
- ۱۱۰ اتوبوس برقی چینی آبانماه به تهران میرسد
- دریافت هدایا توسط شهرداران مشمول مجازات شد
- مالیات شرکت های زیان ده چگونه تعیین می شود؟
- اجرای موسیقی آذری وطن توسط خواننده جوان تبریزی در استادیوم یادگار امام
- قانون جدید رجیستری گوشی؛ فقط هنگام ورود مسافر
- «حبس» برای پیش فروش مسکن بدون سند رسمی
- پیام قدردانی رادان از ملت ایران برای برگزاری انتخاباتی پرشور
- اختتامیه هفته سنه در پارک روجیار سنندج؛ جشنوارهای پرشور در دل باران
- مأمور پلیس به قصاص محکوم شد
عکسی از مشتهای گره کرده نمایندگان مجلس پس از نطق قالیباف
در جلسه علنی امروز پنجشنبه ۲۲ آذر ماه مجلس شورای اسلامی پس از صحبتهای رئیس مجلس درباره تحولات سوریه، نمایندگان مجلس، شعار مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا را در صحن علنی مجلس سر دادند.

به گزارش اقتصاد آنلاین به تقل از ایرنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از نطق رئیس مجلس شورای اسلامی در مورد تحولات سوریه شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر دادند.
رئیس مجلس شورای اسلامی امروز در سخنانی با اشاره به بیانات دیروز رهبر انقلاب گفت: حمایت از مقاومت را ادامه خواهیم داد.
معارضان مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با حمایت برخی از کشورها و ورود نیروهای تازه نفس خارجی، اقدام به حمله گسترده علیه مواضع ارتش سوریه در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب کردند.
نهایتا بامداد یکشنبه ۱۸ آذرماه فرماندهی ارتش سوریه در بیانیه ای، سقوط حکومت «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه را اعلام کرد.
وزارت امور خارجه کشورمان روز یکشنبه با انتشار بیانیهای در خصوص تحولات اخیر سوریه اعلام کرد: ایران از هیچ کوششی برای کمک به استقرار امنیت و ثبات در سوریه دریغ نخواهد کرد و بدین منظور به رایزنیهای خود با همه طرفهای اثرگذار به ویژه در منطقه ادامه خواهد داد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.