امروز : چهارشنبه, ۲۹ مرداد , ۱۴۰۴
- یارانه ۵۵۰ هزار تومانی برای هر افغانستانی | دولت برای اتباع سنگ تمام می گذارد!
- کاهش محسوس دمای تهران از جمعه/ بارش برف و باران از فردا
- کوبا تهدیدات ترامپ علیه ایران را محکوم کرد
- صدور احکام ریالی قضات بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۲ – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- دستگیری چند نفر در پرونده ترور شهیدان رازینی و مقیسه
- قیمت دینار عراق امروز ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ نزولی شد
- وضعیت دما و بارش تهران تا پایان تابستان
- چین: آمریکا به جای تقابل، گفتگو را انتخاب کند
- هشدار نسبت به تخریب و نابودی یک تپه تاریخی نزدیک تهران
عبور پایتخت از بحران دفن؛تا 40 سال دیگر مشکل نداریم
مهدی پیرهادی درخصوص احداث آرامستانهای جدید تهران گفت: در مدت اخیر چند مورد توسط شهرداری تهران جانمایی شد و سپس مورد بررسی قرار گرفت. وی ادامه داد: قرار بر این شد آرامستان کلاغایه هم به عنوان آرامستان محلی و هم در مواقع بحرانی مورد استفاده سازمان بهشت زهرا(س) قرار گیرد. مورد دوم در خاوران مورد […]
مهدی پیرهادی درخصوص احداث آرامستانهای جدید تهران گفت: در مدت اخیر چند مورد توسط شهرداری تهران جانمایی شد و سپس مورد بررسی قرار گرفت.
وی ادامه داد: قرار بر این شد آرامستان کلاغایه هم به عنوان آرامستان محلی و هم در مواقع بحرانی مورد استفاده سازمان بهشت زهرا(س) قرار گیرد. مورد دوم در خاوران مورد تایید قرار گرفت و در همین راستا شهرداری توافقاتی را با اوقاف انجام داد.
پیرهادی با بیان اینکه مورد سوم حوالی آزادراه تهران- ساوه قرار دارد، گفت: این سه زمین توسط چهار کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری، عمران و حمل و نقل، شهرسازی و معماری و فرهنگی و اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت و درنهایت این سه نقطه مورد تایید نهایی قرار گرفت و در استانداری تهران نیز تایید شد.
وی با اشاره به تخصیص ۳۰۰ میلیارد تومان برای انجام اقدامات مقدماتی این آرامستانها از جمله دیوارکشی، مسطحسازی و دیگر اقدامات عمرانی اولیه در سال جاری، خاطرنشان کرد: این بودجه تخصیص یافت تا سازمان آرامستانها بتواند کار خود را آغاز کند. قطعاً در بودجه سال آینده نیز اعتبارات لازم پیشبینی خواهد شد.
رئیس کمیسیون سلامت، محیطزیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه نقاط پیشبینی شده، مشکل و نیاز پایتخت را تا نزدیک به ۴۰ سال آینده رفع خواهد کرد، یادآور شد: قطعاً دفن اموات از نیمه اول سال آینده در یکی از این آرامستانها آغاز خواهد شد؛ البته اگر اقدامات اولیه در ماههای پیش رو به نتیجه برسد، امکان دفن تا پایان امسال هم وجود دارد.
وی افزود: بهشت زهرا (س) تا شهریورماه سال ۱۴۰۴ ظرفیت دفن دارد؛ با توجه به اینکه باید آمادهسازیهای اولیه در قطعات مورد توافق آرامستانهای جدید صورت بگیرد، به چند ماه زمان نیاز است اما تا تکمیل ظرفیت بهشت زهرا (س) یکی از آرامستانها آماده پذیرش خواهد شد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.