اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 4 June , 2025
امروز : چهارشنبه, ۱۴ خرداد , ۱۴۰۴
حمایت آنلاین: »
    شناسه خبر : 72129
      پرینت خانه » قضائی تاریخ انتشار : 22 اکتبر 2024 - 12:51 | 21 بازدید | ارسال توسط :

    طرح رقومی سازی پرونده‌ها و ساماندهی بایگانی‌ها در کرمان آغاز شد

    ‎معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات دادگستری کل استان کرمان گفت: طی ۶ ماهه ابتدای سال جاری تعداد ۷ هزار و ۸۷۳ دادرسی الکترونیک در حوزه‌های قضائی سراسر استان کرمان برگزار شده است. خبرگزاری میزان – حسن سلطانی نژاد در جلسه ساماندهی بایگانی راکد و اجرای طرح رقومی سازی اوراق پرونده‌ها در شعب که با […]

    طرح رقومی سازی پرونده‌ها و ساماندهی بایگانی‌ها در کرمان آغاز شد

    ‎معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات دادگستری کل استان کرمان گفت: طی ۶ ماهه ابتدای سال جاری تعداد ۷ هزار و ۸۷۳ دادرسی الکترونیک در حوزه‌های قضائی سراسر استان کرمان برگزار شده است.

    خبرگزاری میزان – حسن سلطانی نژاد در جلسه ساماندهی بایگانی راکد و اجرای طرح رقومی سازی اوراق پرونده‌ها در شعب که با حضور رئیس کل دادگستری استان کرمان و جمعی از مدیران معاونت حقوقی قوه قضاییه برگزار شد، اظهار کرد:استان کرمان به همراه دو استان دیگر در کشور بعنوان پایلوت طرح رقومی سازی پرونده‌های قضایی تعیین شده اند.

    وی ادامه داد:در این طرح قرار است ۱۰درصد از شعب استان به صورت آزمایشی رقومی سازی شوند و پرونده‌ها پس از مختومه شدن در شعبه پالایش وسپس به بایگانی راکد ارسال می‌شوند.

    معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات دادگستری کل استان کرمان خاطرنشان کرد: این طرح همزمان با سیاست الکترونیکی کردن پرونده‌ها انجام می‌شود.

    سلطانی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود گفت: طی ۶ ماهه ابتدای سال جاری، زندان‌های سراسر استان کرمان ۷ هزار و ۲۶ مورد دادرسی الکترونیک با محاکم قضایی داشته اند و از اعزام حضوری زندانیان به مراجع قضایی جلوگیری شده است.

    ‎معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات دادگستری کل استان کرمان گفت: طی ۶ ماهه ابتدای سال جاری تعداد ۷ هزار و ۸۷۳ دادرسی الکترونیک در حوزه‌های قضائی سراسر استان کرمان برگزار شده است.

    وی ادامه داد: در برگزاری دادرسی الکترونیک با اشخاص عادی نیز (به جز اشخاص حاضر در زندان) در مجموع ۸۴۷ جلسه مجازی “دادرسی الکترونیک” برگزار‌شده است که در این بین حوزه‌های قضایی کرمان با ۳۲۸، حوزه قضایی جیرفت با ۲۳۰ و حوزه قضایی کهنوج با ۱۱۲ جلسه حائز رتبه‌های برتر در این زمینه هستند.

    شایان ذکر است برگزاری جلسات با اشخاص عادی به درخواست متقاضی و تایید ایشان برگزار می‌شود.

    انتهای پیام/



    منبع

    به اشتراک بگذارید
    تعداد دیدگاه : ۰

    بیست − ده =

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.