امروز : سه شنبه, ۳۱ تیر , ۱۴۰۴
- شیوهنامه انتخاب مدیران مدرسه ابلاغ شد
- نماهنگ «راه وصال» حنیف طاهری منتشر شد
- حادثه آتشسوزی برای هواپیمای حامل ۳۷۹ سرنشین در فرودگاه توکیو؛ «پنج نفر مفقود شدند»
- عامل تیراندازی مراسم عروسی در هرمزگان دستگیر شد
- آغاز طرح غنیسازی آرد با ویتامین D
- روز ملی محیط بان در تقویم رسمی کشور ثبت شد
- این غذاها میگرن را تشدید میکند
- ورود پزشکیان به محل اجلاس دی۸ قاهره + فیلم
- هنوز نامه ۱۵۴ نماینده مجلس به رییس قوه قضاییه واصل نشده است
طرح تامین مالی جمعی «صنایع لاستیکی پارمیدا» بر سکوی اینوستوران قرار گرفت
به گزارش اقتصادآنلاین، اینستوران بستر سرمایهگذاری به روش کرادفاندینگ است که از سال ۱۴۰۰ با مجوز شرکت فرابورس ایران و تحت نظارت نهاد مالی آیکو، بهعنوان سکوی تامین مالی جمعی گروه مالی پاسارگاد در حال فعالیت است. کرادفاندینگ (تامین مالی جمعی) نوعی فرآیند جذب سرمایه در یک پروژه محسوب میشود که پروژهها و طرحهای با […]

به گزارش اقتصادآنلاین، اینستوران بستر سرمایهگذاری به روش کرادفاندینگ است که از سال ۱۴۰۰ با مجوز شرکت فرابورس ایران و تحت نظارت نهاد مالی آیکو، بهعنوان سکوی تامین مالی جمعی گروه مالی پاسارگاد در حال فعالیت است.
کرادفاندینگ (تامین مالی جمعی) نوعی فرآیند جذب سرمایه در یک پروژه محسوب میشود که پروژهها و طرحهای با سوددهی بالا را شناسایی و با مزایایی همچون تضمین اصل سرمایه، بهترین فرصت را در اختیار سرمایهگذارانی قرار میدهد که علاقهمند به سرمایهگذاری کوتاهمدت، کمریسک و زودبازده در این کسبوکارها هستند.
در حال حاضر طرح «صنایع لاستیکی پارمیدا» با نماد «اینپارمی» با پیشبینی سود ۴۲ درصد ۱۲ماهه روی سکوی اینوستوران قرار گرفته و در مرحله سرمایهگذاری است.
شرکت صنایع لاستیکی پارمیدا از سال ۱۳۷۲ با تولید نوارهای لاستیکی چندجزئی و قطعات لاستیکی قالبی فعالیت خود را آغاز کرده است و اولین تولیدکننده نوارهای لاستیکی دوجزئی و سهجزئی برای کاربرد در انواع صنایع، بهویژه صنعت خودرو در کشور بهشمار میرود.
این شرکت بهعنوان یکی از شرکتهای بزرگ تولیدکننده نوارهای لاستیکی خودرو، از تامینکنندگان اصلی محصولات سایپا و ایرانخودرو است و سال گذشته بیش از یکهزار میلیارد تومان فروش به ثبت رسانده است.
سرمایه مورد نیاز در طرح «صنایع لاستیکی پارمیدا» مبلغ ۲۵میلیارد تومان و حداقل سرمایهگذاری در آن ۵۰۰هزار تومان است؛ به این ترتیب اشخاص حقیقی تا سقف یکمیلیارد و ۲۵۰میلیون تومان و اشخاص حقوقی تا سقف ۲۲میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان میتوانند در این طرح سرمایهگذاری کنند.
دوره سرمایهگذاری ۱۲ماهه و تحت نظارت نهاد مالی آیکو، با پیشبینی میزان سود سالانه ۴۲ درصد تعریف شده است که هر ۳ ماه یکبار، ۱۰.۵ درصد آن تقسیم میشود.
گواهی شراکت در این سرمایهگذاری، پس از جمعآوری وجوه و تایید نهایی فرابورس، توسط شرکت فرابورس ایران صادر میشود.
برای مشاهده اطلاعات بیشتر و سرمایهگذاری در طرح، به سایت اینوستوران مراجعه کنید.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.