امروز : یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴
- گزینه «عجله دارم» تاکسی اینترنتی مصداق گرانفروشی است؟/ سازمان تعزیرات صلاحیت تصمیمگیری در این مورد را ندارد
- عراقچی وارد ارمنستان شد
- هشدار لازارینی درباره وضعیت آنروا طی کنفرانس امنیتی مونیخ
- «هیولای آمشتتن» مردی که ۲۴ سال به دختر اسیرش تجاوز کرد
- عذرخواهی چادرملو از هواداران پرسپولیس برای یک ستاره!
- همافزایی مناطق آزاد و قوه قضائیه در جهت تحقق سرمایهگذاری برای تولید
- یک نیکوکار تهرانی با اهدای پسانداز ماهانهاش زمینه آزادی یک زندانی را فراهم کرد
- شرایط جرم تلقی شدن توهین چیست؟ – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- مسابقه بزرگ کتابخوانی به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر در ورامین برگزار میشود
طرحهای حمایتی مسکن ترفند جدید کلاهبرداران سایبری
۱۱:۴۸ – ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ سرگرد جواد مختار رضایی گفت: در روزهای اخیر، برخی صفحات و افراد در شبکههای اجتماعی با انتشار مطالبی مبنی بر «دریافت زمین ۲ میلیاردی با هر کارت ملی» به جذب مخاطب و انتشار اطلاعات نادرست پرداختهاند. این ادعاها با هدف جلب توجه مردم و در مواردی حتی کلاهبرداری منتشر میشوند […]

۱۱:۴۸ – ۱۸ شهريور ۱۴۰۳
سرگرد جواد مختار رضایی گفت: در روزهای اخیر، برخی صفحات و افراد در شبکههای اجتماعی با انتشار مطالبی مبنی بر «دریافت زمین ۲ میلیاردی با هر کارت ملی» به جذب مخاطب و انتشار اطلاعات نادرست پرداختهاند. این ادعاها با هدف جلب توجه مردم و در مواردی حتی کلاهبرداری منتشر میشوند و لازم است مردم نسبت به چنین اخبار و ادعاهایی هوشیار باشند.
سرگرد رضایی بیان کرد: برابر اعلام منابع رسمی، این طرحهای حمایتی شامل تمام افراد جامعه نشده و دارای شرایط ویژهای است. بر اساس دستورالعملهای صادره از سوی وزارت راه و شهرسازی، تنها خانوارهایی که چهار فرزند زیر ۲۰ سال دارند، مشمول دریافت این تسهیلات میباشند. به همین دلیل، بسیاری از افرادی که ممکن است با این پیامها مواجه شوند، واجد شرایط استفاده از این طرح نخواهند بود.
وی ادامه داد: در برخی موارد کلاهبرداران از طریق ارسال لینکهای فیشینگ به سرقت اطلاعات حساس کاربران اقدام کرده و با دسترسی به این اطلاعات، برداشت غیرمجاز از حسابهای بانکی را انجام میدهند. این اقدامات نه تنها منجر به مشکلات مالی برای کاربران میشود، بلکه میتواند آسیبهای جدی به اطلاعات شخصی آنان نیز وارد کند. لذا، توصیه میشود که از کلیک بر روی لینکهای ناشناس و مشکوک خودداری کرده و از منابع معتبر برای دریافت اطلاعات استفاده کنند.
رئیس اداره اجتماعی پلیس فتا فراجا از عموم مردم خواست: برای جلوگیری از افتادن در دام افراد سودجو و کلاهبرداران، از اعتماد به هرگونه ادعا در فضای مجازی بدون بررسی صحت آن خودداری کنند. سامانه جامع طرحهای حمایتی مسکن، وابسته به وزارت راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران، بهترین مرجع برای کسب اطلاعات رسمی و صحیح در خصوص این طرحها میباشد.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: شهروندان باید در مواجهه با اخبار منتشر شده در فضای مجازی، دقت لازم را به خرج دهند و همواره پیش از هر اقدامی، صحت اطلاعات را از مراجع معتبر استعلام کنند.
منبع: مهر
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.