اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 12 June , 2025
امروز : پنج شنبه, ۲۲ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 144202
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 04 مارس 2025 - 13:54 | 22 بازدید | ارسال توسط :

ضرورت توجه به استاندارد و بهداشت در تامین کالاهای اساسی

شهرکرد-معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به نقش استانداردها و بهداشت در تأمین کالاهای اساسی، گفت: نظارت بر محصولات دامی و بهداشت عمومی یک اولویت است.

ضرورت توجه به استاندارد و بهداشت در تامین کالاهای اساسی

به گزارش خبرنگار مهر، ملک‌محمد قربان‌پور ظهر سه‌شنبه در ستاد تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: تصمیم‌گیری درباره رویکردهای نوین توسعه بازار و نظارت بر آن با استفاده از تکنولوژی‌های روز مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا ازجمله مواردی است که باید مدنظر قرار گیرد.

وی افزود: در همین راستا قرار است در یک برنامه میان‌مدت در چهارمحال و بختیاری موارد ذکر شده اجرایی شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: یکی از نکات کلیدی، اهمیت استانداردسازی توزین‌ها در اصناف مختلف است، به ویژه در ایام پایانی سال که شامل کالابرگ الکترونیکی، ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز می‌شود.

قربان‌پور عنوان کرد: اقدامات خوبی برای حفظ تعادل بازار چهارمحال و بختیاری و نظارت بیشتر بر آن انجام شده است، کشیک‌ها در کشتارگاه‌های طیور و دام سبک و سنگین و همچنین در بازار مشخص شده‌اند تا خدمات مناسبی به مسافران نوروزی و شهروندان ارائه شود، این اقدامات به منظور پراکنش مناسب خدمات در سطح جغرافیایی شهرها انجام می‌شود تا همه مردم بتوانند از این خدمات بهره‌مند شوند.

وی خاطرنشان کرد: نکته مهم این است که در کنار فراوانی کالا، نظارت‌ها نیز تشدید شده است تا مردم در ایام پایانی سال و ابتدای سال آینده تجربه‌ای شیرین و پربرکت داشته باشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: هدف اصلی بررسی رویکردهای آینده‌نگرانه برای بهبود وضعیت بازار و کاهش تکرار گزارش‌های صرفاً تحلیلی است، همچنین باید به جای تمرکز بر وضعیت کنونی، به آینده بازار و استفاده از تکنولوژی‌های نوین توجه شود، اهمیت همکاری با حوزه‌های مختلف مانند ICT و مخابرات برای بهبود نظارت و کنترل بازار مورد تأکید است.

قربان‌پور با اشاره به نقش استانداردها و بهداشت در تأمین کالاهای اساسی، تصریح کرد: این موضوعات در جلسات کمیسیون بیشتر مورد توجه قرار گیرد، نظارت بر محصولات دامی و بهداشت عمومی یک اولویت است.

وی درخصوص موضوعات دیگری مانند نظارت بر کشتارگاه‌ها، تأمین روغن موتور و برنامه‌ریزی برای ایام نوروز، تأکید کرد: باید نظارت‌ها به صورت منسجم و با همکاری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سایر نهادها انجام شود تا مشکلاتی در تأمین کالاها پیش نیاید.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری در نهایت، به وضعیت ذخایر استراتژیک عشایر و تأثیر بارندگی بر شرایط معیشتی آن‌ها اشاره کرد و گفت: اقدامات لازم برای جلوگیری از مشکلات احتمالی انجام شود، همچنین، بر لزوم رسیدگی سریع به شکایات و تخلفات تأکید شد تا زحمات اعضای کمیسیون بی‌اثر نشود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

10 + 9 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.