اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 22 May , 2025
امروز : پنج شنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 157833
  پرینت خانه » سیاسی تاریخ انتشار : 27 مارس 2025 - 23:11 | 12 بازدید | ارسال توسط :

صدور اطلاعیه از سوی شورای اطلاع‌رسانی دولت

در اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت خطاب به مردم آمده است: حضور شما در راهپیمایی روز جهانی قدس نه تنها پاسخی به فریاد مظلومان جهان، بلکه تجلی‌گر پایبندی ملت ایران به آرمان‌های انسانی و اسلامی است.

صدور اطلاعیه از سوی شورای اطلاع‌رسانی دولت

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا. شورای اطلاع رسانی دولت با انتشار اطلاعیه ای از عموم مردم برای حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کرد.

در بخشی از این اطلاعیه آمده است: روز قدس، روزی است که امت مسلمان، هم‌صدا با مظلومان فلسطین، ایستادگی و وحدت خود را در برابر ظلم و اشغالگری اعلام می‌کنند، این روز تاریخی نمادی است از بیداری اسلامی، آرمان عدالت‌طلبی و دفاع از حقوق ملت‌های ستمدیده؛ شورای اطلاع‌رسانی دولت جمهوری اسلامی ایران با گرامیداشت بیش از ۲۰۰ شهید خبرنگار و شهدای اطلاع رسانی در فلسطین و لبنان از آغاز نسل کشی در نوار غزه، از همه مردم آزادیخواه ایران دعوت می‌کند تا با حضوری پرشور و همبسته در راهپیمایی روز جهانی قدس، پیام مقاومت و حمایت از ملت فلسطین را به جهانیان اعلام کنند.

در بخش دیگری از این اطلایه آمده است: اتحاد ما در این روز، تبلوری از عزت اسلامی و دفاع از شرافت انسانی، عدالت و دفاع از مظلومان است ضمن اینکه از تمامی روابط‌عمومی‌ها، نهادها، و سازمان‌ها می‌خواهیم که با تلاش‌های مؤثر و برنامه‌ریزی مناسب، در ترویج و آگاهی‌بخشی نسبت به اهمیت این روز مشارکت کنند و در نمایش وحدت ملی و اسلامی نقش‌آفرین باشند.

در پایان این اطلاعیه خطاب به مردم گفته شده است: حضور شما در راهپیمایی روز جهانی قدس نه تنها پاسخی به فریاد مظلومان جهان، بلکه تجلی‌گر پایبندی ملت ایران به آرمان‌های انسانی و اسلامی است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

چهارده + 18 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.