» شکاریان: هوای بجنورد برای گروه‌های حساس در وضعیت ناسالم قرار گرفت

شکاریان: هوای بجنورد برای گروه‌های حساس در وضعیت ناسالم قرار گرفت | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 12 May , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 14 اکتبر 2025 - 6:23 | 79 بازدید | ارسال توسط :

شکاریان: هوای بجنورد برای گروه‌های حساس در وضعیت ناسالم قرار گرفت

بجنورد– مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی گفت: شاخص آلودگی هوای بجنورد با قرار گرفتن روی عدد ۱۱۷، در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفته است.

شکاریان: هوای بجنورد برای گروه‌های حساس در وضعیت ناسالم قرار گرفت

رضا شکاریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: با اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای خراسان شمالی، شاخص آلودگی هوای بجنورد هم‌اکنون بر روی عدد ۱۱۲ قرار دارد و کیفیت هوا در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی تصریح کرد: در شرایط نارنجی، افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید از انجام فعالیت‌های طولانی‌مدت یا سنگین در فضای باز خودداری کنند.

وی در ادامه افزود: شاخص کیفیت هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ قابل قبول (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) را نشان می‌دهد.

شکاریان در پایان بیان کرد: با توجه به شرایط فعلی، توصیه می‌شود گروه‌های حساس ضمن پرهیز از حضور غیرضروری در فضای باز، از فعالیت‌های سنگین در ساعات میانی روز خودداری کنند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

7 + 3 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.