اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 27 May , 2025
امروز : سه شنبه, ۶ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 81463
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 15 نوامبر 2024 - 1:26 | 21 بازدید | ارسال توسط :

شورای شهرستان رشت ظرفیت بزرگی برای شناسایی مشکلات دارد

رشت- نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی گفت: شورای شهرستان رشت ظرفیت بزرگی برای شناسایی مشکلات مردم دارد.

شورای شهرستان رشت ظرفیت بزرگی برای شناسایی مشکلات دارد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی فلاح عصر پنجشنبه در نشست مشترک نمایندگان مردم شهرستان‌های رشت و خمام با اعضای شورای شهرستان رشت با اشاره به مشکل اصلی شهرستان رشت که عدم مدیریت یکپارچه است، اظهار کرد: ما در شهرستان و شهر رشت مشکل فرهنگی داشته و علت این مشکل نبود پیگیری‌های واحداست.

وی با بیان اینکه کشور محدودیت منابع دارد و استانی موفق تر است که متحد تر باشد، افزود: اتحاد سه نماینده مجلس در پیشبرد اهداف توسعه‌ای شهرستان رشت و حل معضلات آن کارگشا است.

فلاح با بیان اینکه اگر ما با هم اتحاد داشته باشیم و همدلانه برای رفع یک مشکل مطالبه گری کنیم قطعاً موفق خواهیم شد، گفت: برای حل مشکلات شهرستان رشت باید از کلی نگری پرهیز و مشکلات را دسته بندی و سپس بر طبق اولویت‌ها و ضرورت‌ها پیگیری کنیم.

وی اشتراک نقاط مشترک مشکلات و معضلات شهرستان را دیگر عامل تسریع در پیگیری جهت رفع آنها عنوان کرد و ادامه داد: شناسایی و برطرف کردن مشکلات مردم بزرگترین مسئله است و برای حل مسائل و مشکلات شهرستان باید از ظرفیت همه استفاده کرد بر همین اساس و شورای شهرستان ظرفیت بزرگی برای شناسایی مسائل مختلف شهرستان دارد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

چهارده − شش =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.