افزونه جلالی را نصب کنید.
- آغاز ترافیکصبحگاهی تهران/افزایش ترافیک در معابر بزرگراهی – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- فیلم/ تقدیر اژهای از حضور پررنگ مردم در پویش ایران همدل
- واکنش بازارهای جهانی به دیدار پوتین و ترامپ/ تب خرید طلا خوابید!
- سرنوشت حج عمره مشخص شد
- ترامپ: امیدواریم با ایران به توافق صلح برسیم
- سه مجروح در برخورد پژو با پراید در محور گلستان–چمن بید
- پیغام غیرمستقیم ویتکاف برای لاریجانی/ ماجرا چیست؟
- جنایت ۳ برادر افغان بهخاطر شارژ ساختمان در تهران / برادر همسر مقتول: فحاشی کردند و با چاقو حمله کردند/ میخواستند به افغانستان برگردند که دستگیر شدند
- قیمت اتریوم امروز شنبه ۲۵ مرداد ماه ۱۴۰۴
شهادت ۷ نوزاد در غزه براثر سرما
مدیر بیمارستانهای صحرایی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه ضمن هشدار درباره وضعیت بحرانی همزمان با فصل زمستان، گفت که تاکنون ۷ نوزاد بر اثر سرمای هوا به شهادت رسیدهاند.

مدیر بیمارستانهای صحرایی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه هشدار داد که شرایط بحرانی در این منطقه نیازمند توجه فوری است.
وی با اشاره به کمبود شدید امکانات، گفت: نوار غزه به تیمهای پزشکی و بیمارستانهای صحرایی بیشتری نیاز دارد.
این مقام ارشد وزارت بهداشت فلسطین در غزه عنوان کرد: لباس و پوشش کافی برای حفاظت آوارگان از سرمای زمستان موجود نیست و تاکنون ۷ نوزاد به دلیل سرما جان خود را از دست دادهاند.
- بیشتر بخوانید:
- اروپا دومین تامینکننده سلاح رژیم صهیونیستی
- توجیه بیاساس رژیم صهیونیستی برای حمله به بیمارستانهای غزه
وی اظهار کرد: شیر خشک کافی برای نوزادان وجود ندارد و رژیم اشغالگر ورود آن را به منطقه ممنوع کرده است.
مدیر بیمارستانهای صحرایی غزه همچنین خواستار توقف فوری جنگ و حفاظت از تاسیسات پزشکی شد و تاکید کرد که وضعیت انسانی وخیمتر از همیشه است و نیاز به کمک فوری جامعه بینالمللی دارد.
در همین حال دفتر اطلاع رسانی غزه گزارش داد: تعداد شهدای امدادرسانی غزه به ۷۳۶ نفر رسیده است و اشغالگران در تلاش برای ایجاد هرجومرج هستند.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.