شناور حامل ۱۵۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در آب‌های بوشهر توقیف شد - حمایت آنلاین

شناور حامل ۱۵۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در آب‌های بوشهر توقیف شد - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 29 July , 2025
امروز : سه شنبه, ۷ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 103912
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 22 دسامبر 2024 - 13:22 | 41 بازدید | ارسال توسط :

شناور حامل ۱۵۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در آب‌های بوشهر توقیف شد

بوشهر- فرمانده مرزبانی استان بوشهر گفت: شناور حامل ۱۵۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در آب‌های بوشهر توقیف شد.

شناور حامل ۱۵۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در آب‌های بوشهر توقیف شد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عبدالله خسروی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری در امر مقابله و مبارزه با کالای قاچاق، گفت: مرزبانان موفق شدند در اقدامی به موقع یک فروند شناور حامل مقدار زیادی کالای قاچاق را شناسایی و توقیف کنند.

وی افزود: در بازدید از شناور، هشت هزار قلم لوازم آرایشی و بهداشتی، یک هزار عدد لوازم پزشکی، ۱۴ هزار عدد بدلیجات، هزار و ۷۰۰ دستگاه لوازم جانبی موبایل، ۸۰۰ ثوب پوشاک، ۱۰۰ دستگاه ساعت هوشمند و… که فاقد مجوز قانونی بودند کشف شد.

سرهنگ خسروی ضمن اشاره به دستگیری ۲ متهم، ارزش ریالی کالای مکشوفه را ۱۵۳ میلیارد ریال عنوان کرد.

فرمانده مرزبانی استان بوشهر خاطرنشان کرد: مرزبانانی این استان شبانه روز با دقت و هوشیاری کامل تمام نوار مرزی را زیر نظر دارند و نسبت به هرگونه ورود و خروج کالای قاچاق حساس بوده و با افراد خاطی به طور جد برخورد می‌کنند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

3 × 2 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.