امروز : سه شنبه, ۷ مرداد , ۱۴۰۴
- جزئیات تعهدات بیمه سلامت در حوزه سوختگی
- میزان خسارات سیل در سیستان و بلوچستان/تداوم امدادرسانی – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- افزایش شمار شهدای حملات امروز رژیم صهیونیستی به غزه به ۴۱۹نفر
- مرگبارترین کشورهای اروپا برای رانندگی کدامند؟/ اسامی
- بیش از ۶۷ هزار پرونده در شوراهای حل اختلاف کردستان مختومه شد
- بازدید جانشین فراجا از مرز آستارا
- کاهش هزینه تحصیل در دانشگاه پیامنور؛ توجه به جذب دانشجویان خارجی
- شبیهترین صدا به نصرالله؛ شیخ نعیم قاسم
- جاسوسی رژیم صهیونیستی در مرز مصر
شرایط و نحوه اجرا احکام دادگاه
دانستنیهای حقوقی| هیچ حکمی از احکام دادگاههای دادگستری به موقع اجرا گذارده نمیشود مگر اینکه قطعی شده باشد. خبرگزاری میزان– هیچ حکمی از احکام دادگاههای دادگستری به موقع اجرا گذارده نمیشود مگر اینکه قطعی شده یا قرار اجرای موقت آن در مواردیکه قانون معین میکند صادر شده باشد. احکام دادگاههای دادگستری وقتی به موقع اجرا […]

دانستنیهای حقوقی|
هیچ حکمی از احکام دادگاههای دادگستری به موقع اجرا گذارده نمیشود مگر اینکه قطعی شده باشد.
خبرگزاری میزان– هیچ حکمی از احکام دادگاههای دادگستری به موقع اجرا گذارده نمیشود مگر اینکه قطعی شده یا قرار اجرای موقت آن در مواردیکه قانون معین میکند صادر شده باشد.
احکام دادگاههای دادگستری وقتی به موقع اجرا گذارده میشود که بمحکوم علیه یا وکیل یا قائم مقام قانونی او ابلاغ شده و محکوم له یا نماینده و یا قائم مقام قانونی او کتبا این تقاضا را از دادگاه بنماید. حکمی که موضوع آن معین نیست قابل اجراء نمیباشد.
مطابق ماده ۴ قانون اجرا احکام مدنی، اجرای حکم با صدور اجرائیه بعمل میآید مگر این که در قانون ترتیب دیگری مقرر شده باشد. در مواردیکه دادگاه جنبه اعلامی داشته و مستلزم انجام عملی از طرف محکوم علیه نیست از قبیل اعلام اصالت یا بطلان سند اجرائیه صادر نمیشود همچنین در مواردی که سازمانها و مؤسسات دولتی و وابسته بدولت طرف دعوی نبوده، ولی اجرای حکم باید به وسیله آنها صورت گیرد صدور اجرائیه لازم نیست و سازمانها و مؤسسات مزبور مکلفند به دستور دادگاه حکم را اجرا کنند. صدور اجراییه نیز با دادگاه نخستین است.
همچنین مطابق ماده ۶ قانون مذکور، در اجرائیه نام و نام خانوادگی و محل اقامت محکوم له و محکوم علیه و مشخصات حکم و موضوع آن و اینکه پرداخت حق اجرا بعهده محکوم علیه میباشد نوشته شده و بامضاء رئیس دادگاه و مدیر دفتر رسیده به مهر دادگاه ممهور و برای ابلاغ فرستاده میشود. برگهای اجرائیه بتعداد محکوم علیهم بعلاوه دو نسخه صادر میشود یک نسخه از آن در پرونده دعوی و نسخه دیگر پس از ابلاغ بمحکوم علیه در پرونده اجرایی بایگانی میگردد و یک نسخه نیز در موقع ابلاغ بمحکوم علیه داده میشود. ابلاغ اجرائیه طبق مقررات آئین دادرسی مدنی بعمل میآید و آخرین محل ابلاغ بمحکوم علیه در پرونده دادرسی برای ابلاغ اجرائیه سابقه ابلاغ محسوب است.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.