امروز : شنبه, ۴ مرداد , ۱۴۰۴
- انصارالله: در صورت آسیب دیدن یمن، منافع آمریکا هدف قرار خواهد گرفت
- از توقفات دوبله در اطراف شعب اخذ رای خودداری شود – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- ثبت درگیری اراذل در نازیآباد توسط دوربین مداربسته
- از اقرار به بمبگذاری و ترور تا تهدید و اخاذی از مردم – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- (تصویر) سایبرتراک تسلا، کابوس مجرمان به میدان آمد
- ساعت فعالیت جایگاههای عرضه دام در روز عرفه و عید قربان/ سقف قیمت دام زنده کیلویی ۳۳۰ هزار تومان است
- پیشبینی آب و هوای تهران طی روزهای آینده
- ترامپ: حمله اسرائیل به ایران متوقف نشده/ فعلا عجلهای برای حمله ندارم
- مبلغ وام ودیعه مسکن مشخص شد + جزئیات
سند جدید تحول و تعالی قوه قضاییه چیست؟ + نسخه PDF
سند جدید تحول و تعالی قوه قضاییه به عنوان نسخه جمعبندیشدهای از رویکردها و راهکارهای تحولی، فروردینماه ۱۴۰۳ به تصویب رئیس قوه قضاییه رسیده است. خبرگزاری میزان – با عنایت به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر موضوع تحول در قوه قضاییه به عنوان مهمترین مطالبه در دیدار با مسئولان قضایی در سالهای اخیر و تاکید بر […]

سند جدید تحول و تعالی قوه قضاییه به عنوان نسخه جمعبندیشدهای از رویکردها و راهکارهای تحولی، فروردینماه ۱۴۰۳ به تصویب رئیس قوه قضاییه رسیده است.
خبرگزاری میزان – با عنایت به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر موضوع تحول در قوه قضاییه به عنوان مهمترین مطالبه در دیدار با مسئولان قضایی در سالهای اخیر و تاکید بر اجرا و روزآمدسازی سند تحول قضایی در سیاستهای کلی برنامه هفتم توسعه و نیز پایان دوره زمانی اجرای سند تحول قضایی در اسفند ماه سال ۱۴۰۲، روزآمد سازی سند تحول قضایی در دستور کار قوه قضاییه قرار گرفت.
در این راستا طبق تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر ادامه رویکرد تحولی در حکم انتصاب ریاست قوه قضاییه «سند تحول و تعالی قوه قضاییه» تدوین و زمان اجرای این سند به گونهای پیشبینی شد که از ابتدای سال ۱۴۰۳ آغاز و تا پایان اسفندماه سال ۱۴۰۵ اجرایی شود.
سند جدید تحول و تعالی قوه قضاییه، به عنوان نسخه روشن، اجماعساز و جمعبندیشدهای از رویکردها و راهکارهای تحولی در تاریخ ۶ فروردین ماه ۱۴۰۳ به تصویب رئیس قوه قضاییه رسید.
با توجه به تحقق برخی راهکارها و ضرورت بازنگری و روزآمدسازی سند تحول قضایی و درنظر گرفتن تحولات جدید، ضمن تأیید نقاط قوت و راهکارهای مهم و اولویتدار در نسخه پیشین، راهکارهای جدید با تمسک به تجربهها و آسیبشناسی صورت گرفته و با توجه به شرایط جدید قوه قضاییه و کشور، تدوین شد.
استفاده از تمامی ظرفیتهای نظام برای تحول در قوه قضاییه و فعالسازی ظرفیتهای قانونی این قوه برای کمک به حل مؤثر چالشهای کشور، مورد اهتمام جدی این سند است.
در تنظیم این سند، به موضوعات مقابله با فساد و تحقق کارآمدی توجه ویژهای شده و بر اساس مفاد قانون اساسی، منویات امامین انقلاب و انتظارات مردم، پیامد نهایی تحول در قوه قضاییه دستیابی به «عدالت» و «رضایتمندی مردم» در نظرگرفته شده است.
سند جدید تحول و تعالی قوه قضاییه به نحوی تنظیم شده است که زمان اجرای آن از ابتدای سال ۱۴۰۳ آغاز و تا پایان اسفندماه سال ۱۴۰۵ اجرایی شود.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.