اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 28 May , 2025
امروز : چهارشنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 116358
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 12 ژانویه 2025 - 23:39 | 27 بازدید | ارسال توسط :

سفر فرمانده سنتکام به عربستان و دیدار با مقامات امنیتی این کشور

مایکل کوریلا در سفر به ریاض با مقامات امنیتی این کشور دیدار و گفتگو کرد.

سفر فرمانده سنتکام به عربستان و دیدار با مقامات امنیتی این کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، مایکل کوریلا، فرمانده نیروهای آمریکایی در خاورمیانه موسوم به سنتکام به ریاض، پایتخت عربستان سفر کرد.

کوریلا در این سفر با فیاض بن حامد الرویلی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح عربستان دیدار و درباره مسائل امنیتی و منطقه‌ای به رایزنی پرداخت.

صغیر حمود بن عزیز، فرمانده نیروهای مسلح دولت مستعفی یمن که اکنون در عربستان به سر می‌برد از دیگر شخصیت‌هایی بود که با فرمانده سنتکام دیدار و گفتگو کرد.

سنتکام با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: در این نشست بر همکاری راهبردی پایدار میان آمریکا و عربستان سعودی تاکید شد که همچنان یک همکار کلیدی در حفظ امنیت منطقه‌ای، ثبات و صلح و رفاه برای منطقه است.

در بیانیه سنتکام پیرامون دیدار کوریلا و صغیر حمود بن عزیز آمده است: دو مقام درباره تلاش‌ها برای تقویت همکاری‌های امنیتی و مبارزه با تهدیدات منطقه‌ای نیروهای مورد حمایت ایران و حملات آنها به کشتی‌های نظامی و تجاری در دریای سرخ و باب المندب گفتگو کردند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

5 × چهار =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.