اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 10 July , 2025
امروز : پنج شنبه, ۱۹ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 83233
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 18 نوامبر 2024 - 10:20 | 38 بازدید | ارسال توسط :

سران امنیتی رژیم صهیونیستی:مجبوریم در برابر حماس انعطاف نشان دهیم

سران امنیتی رژیم صهیونیستی خواهان نشان دادن انعطاف در مذاکره با نیروهای مقاومت فلسطین شدند.

سران امنیتی رژیم صهیونیستی:مجبوریم در برابر حماس انعطاف نشان دهیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت گزارش داد که سران امنیتی رژیم صهیونیستی خواهان نشان دادن انعطاف در مذاکرات تبادل اسرا با نیروهای مقاومت فلسطین هستند.

این افراد تاکید کرده‌اند که عدم انعطاف در مواضع رژیم صهیونیستی به معنی پایان دادن به زندگی اسرای باقی مانده در نوار غزه است.

مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی تعداد اسرای صهیونیست باقی مانده در نوار غزه را از میان ۱۰۱ اسیر، ۵۱ تن برآورد کرده‌اند.

آنها اضافه کردند که بی شک جنبش حماس از مواضع خود در خصوص پایان دادن به جنگ و عقب نشینی ارتش رژیم صهیونیستی از نوار غزه کوتاه نخواهد آمد.

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که رئیس موساد پیشنهادات جدیدی را در خصوص آتش بس در غزه طی نشست با نتانیاهو مطرح خواهد کرد.

پیشتر تل آویو پیشنهاد آتش بس موقت در نوار غزه همزمان با آزادی اسرای صهیونیست را مطرح کرده بود که با مخالفت شدید حماس رو به رو شد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

4 × 3 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.