اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 10 June , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 90801
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 30 نوامبر 2024 - 19:34 | 30 بازدید | ارسال توسط :

سانحه تصادف در کمربندی خاتم الانبیا ارومیه ۲ کشته و ۶ مصدوم برجای گذاشت

ارومیه- رییس اورژانس آذربایجان غربی گفت: بر اثر وقوع ۲ سانحه رانندگی در کمربندی خاتم الانبیا (ص) ارومیه ۲ نفر جان خود را از دست دادند و ۶ نفر دیگر مصدوم شدند.

سانحه تصادف در کمربندی خاتم الانبیا ارومیه ۲ کشته و ۶ مصدوم برجای گذاشت

فرزین رضازاده در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این ۲ تصادف بامداد و صبح امروز در محدوده کمربندی خاتم الانبیا (ص) به طور تقریبی در یک منطقه روی داد.

وی اضافه کرد: در یکی از این سوانح که صبح امروز روی داد، یک دستگاه ساینا واژگون شد که ۲ سرنشین آن جان خود را از دست دادند.

رضازاده اظهار کرد: یکی از سرنشینان این خودرو که ۳۰ ساله بود، در دم جان باخت و سرنشین دیگر هم که ۲۲ سال داشت با وجود تلاش کادر درمانی و انتقال به بیمارستان به دلیل شدت آسیب فوت کرد.

رئیس اورژانس آذربایجان غربی ادامه داد: در تصادف دیگری، بامداد امروز ۲ دستگاه خودرو پرشیا و پراید با یکدیگر برخورد کردند که این سانحه ۶ مصدوم داشت.

رضازاده گفت: مصدومان این حادثه توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شده‌اند و حال عمومی آنان پایدار است.

رئیس اورژانس آذربایجان غربی همچنین از واژگونی آمبولانس در جاده جداقیه شهرستان تکاب خبر داد و گفت: بعد از ظهر شنبه قبل یک دستگاه آمبولانس شبکه بهداشت و درمان در جاده جداقیه شهرستان تکاب به دلیل لغزندگی جاده و برفی بودن محور، واژگون شده است.

وی یادآور شد: کارکنان و حاملان آمبولانس همگی در سلامت هستند و هیچ آسیب جدی ندیده‌اند اما جهت بررسی به بیمارستان مهر امام علی (ع) تکاب منتقل شده‌اند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

دو × سه =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.