اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 21 May , 2025
امروز : چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 163951
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 08 آوریل 2025 - 19:40 | 15 بازدید | ارسال توسط :

سامانه بارشی از فردا اردبیل را تحت تأثیر قرار می‌دهد

اردبیل – مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت: سامانه بارشی از فردا وارد استان می‌شود و تا پنج‌شنبه، بارش پراکنده باران و وزش باد در بیشتر مناطق اردبیل ادامه خواهد داشت. 

سامانه بارشی از فردا اردبیل را تحت تأثیر قرار می‌دهد

مجید کوهی در گفتگو با خبرنگار مهر از تداوم ناپایداری جوی در استان تا ظهر روز شنبه ۲۳ فروردین خبر داد و اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های هواشناسی، آسمان غالب مناطق اردبیل نیمه‌ابری تا ابری همراه با وزش باد خواهد بود.

وی افزود: با حاکمیت جریانات جنوبی، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید به‌ویژه در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۲۰ و ۲۱ فروردین در مناطق مرکزی و جنوبی استان پیش‌بینی می‌شود که در مناطق شمالی با شدت کمتری ادامه خواهد یافت. همچنین، در روزهای جمعه و شنبه ۲۲ و ۲۳ فروردین، وزش باد گاهی تند تا نسبتاً شدید در نواحی مرکزی و جنوبی به‌ویژه در میانه روزها تداوم دارد که می‌تواند منجر به خیزش گردوخاک محلی و موقتی در مناطق مستعد شود.

کوهی در ادامه با اشاره به وضعیت بارشی استان اظهار کرد: امروز در برخی مناطق، به‌ویژه نواحی کوهستانی، در ساعات بعدازظهر و عصر، افزایش ابر، رگبار پراکنده باران و رعدوبرق دور از انتظار نیست. از فردا نیز بانفوذ سامانه بارشی به استان، در برخی مناطق شاهد افزایش ابرناکی و بارش پراکنده باران، گاهی به‌صورت رگبار و رعدوبرق خواهیم بود که اوج فعالیت این سامانه از ظهر چهارشنبه تا پایان وقت پنجشنبه پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل در پایان تأکید کرد: هشدار سطح زرد هواشناسی شماره (۲) به شهروندان ابلاغ شده و لازم است به توصیه‌های ایمنی توجه ویژه شود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

16 − 12 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.