امروز : پنج شنبه, ۲۲ خرداد , ۱۴۰۴
- ۱۰ کشته در واژگونی مرگبار اتوبوس بوشهر به مشهد /۴۱ نفر مصدوم شدند
- حماسه ۹ دی نماد بصیرت و ولایتمداری ملت ایران است
- خدمات رسانی به ۳۵۰۰ زائر افغانستانی در مرز دوغارون – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- سران طوایف و ریش سفیدان از سرمایه های مهم پلیس هستند
- شهادت فرمانده پاسگاه مرزی در خراسان +عکس
- یومالله نهم دی سند ولایت مداری مردم ایران است
- چهارشنبه سوری شروع نشده 5 قربانی گرفت/ قطع عضو 15 نفر در اثر انفجار مواد محترقه
- ورود نیروهای ارتش لبنان به شهرک «شمع» پس از عقبنشینی رژیم صهیونیستی
- بورس بالاخره سبز شد
سازمان بازرسی کل کشور میزبان اجلاس عمومی و هیئت مدیره مجمع آمبودزمانهای کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در سال ۲۰۲۵ شد
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: این سازمان در سال ۲۰۲۵ میزبان مجمع عمومی و هیئت مدیره آمبودزمانهای کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در تهران است. خبرگزاری میزان– خدائیان بیان کرد: در اجلاسیه هیئت مدیره مجمع آمبودزمانهای کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در مراکش مقرر شده که در صورت موافقت سازمان بازسی کل کشور جلسه هیئت […]

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: این سازمان در سال ۲۰۲۵ میزبان مجمع عمومی و هیئت مدیره آمبودزمانهای کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در تهران است.
خبرگزاری میزان– خدائیان بیان کرد: در اجلاسیه هیئت مدیره مجمع آمبودزمانهای کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در مراکش مقرر شده که در صورت موافقت سازمان بازسی کل کشور جلسه هیئت مدیره و چهارمین اجلاس عمومی مجمع آمبودزمانهای کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در سال ۲۰۲۵ در تهران به میزبانی سازمان بازرسی برگزار شود.
وی با بیان اینکه این اجلاسیه با حضور ۳۵ کشور عضو برگزار خواهد شد، افزود: سازمان بازرسی کل کشور، از بانیان و موسسین مجمع آمبودزمانهای کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی بوده و از ابتدای تاسیس به عنوان عضو اصلی هیئت مدیره حضور داشته است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه «آمبودزمان» در هر کشور، وظیفه صیانت از حقوق شهروندان در برابر دولتها یا نهادهای دولتی را برعهده دارد، گفت: در جمهوری اسلامی ایران، این وظیفه خطیر بر عهده سازمان بازرسی کل کشور است.
خدائیان به اختیارات قانونی سازمان بازرسی کل کشور در زمینه صیانت از حقوق عامه اشاره و تاکید کرد: این سازمان بهعنوان «آمبودزمان» ایران، نسبت به دیگر کشورهای جهان، زیرساختهای قانونی و صلاحیت بیشتری برای حمایت از مردم در برابر نهادها و سازمانهای دولتی در اختیار دارد.
بر اساس این گزارش، سازمان بازرسی کل کشور نایب رئیس مجمع آمبودزمان کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی و خزانه دار کل و عضو هیأت مدیره انجمن آمبودزمان آسیایی است.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.