امروز : دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
- کشف ۱۷ کیلوگرم تریاک از مخفیگاه قاچاقچی سابقهدار
- فیدان: اولویت ترکیه پایاندادن به داعش و پ.ک.ک در سوریه است
- بزرگترین هواپیمای جهان / یک هتل پرنده / عکس
- چهارمین سال خشکسالی در ایران
- اولین گام اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات غیرمنقول صدور اسناد است
- پاداش معلمان بازنشسته بهزودی پرداخت میشود
- ترافیک نیمه سنگین در معابر پایتخت – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- عراق: اجازه حمله از خاک خود را نخواهیم داد
- پایگاه اورژانس استان تهران به نام خبرنگار مرحومه یاسمن علی اکبرلو افتتاح شد
زنگ خطر آب در تهران؛ ذخایر سدها کم شد، مصرف بیرویه ادامه دارد
استاندار تهران از کاهش چشمگیر بارندگی و وضعیت نامناسب سدهای تأمینکننده آب خبر داد. محمدصادق معتمدیان اعلام کرد که میزان بارندگیها نسبت به میانگین بلندمدت ۳۴ درصد و نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد کاهش داشته که این امر ذخایر سدهای پنجگانه تهران را در شرایط نامناسبی قرار داده است. وی در قرارگاه نوروزی […]
استاندار تهران از کاهش چشمگیر بارندگی و وضعیت نامناسب سدهای تأمینکننده آب خبر داد. محمدصادق معتمدیان اعلام کرد که میزان بارندگیها نسبت به میانگین بلندمدت ۳۴ درصد و نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد کاهش داشته که این امر ذخایر سدهای پنجگانه تهران را در شرایط نامناسبی قرار داده است.
وی در قرارگاه نوروزی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: با وجود بارندگیهای اخیر، میزان بارشها همچنان کمتر از حد انتظار است. از همین حالا باید برای مدیریت بحران آب اقدام کنیم. پیش از سال جلسات متعددی برای پیشگیری از بحران برگزار شده و هماهنگیهای لازم انجام گرفته است.
استاندار تهران با اشاره به طرحهای زیرساختی مانند انتقال آب از سد لار و تکمیل پروژه رینگ قمر بنیهاشم، مدیریت مصرف را مهمترین راهکار مقابله با بحران دانست و افزود: در تهران ۶۳ درصد مردم بیش از دو برابر الگوی استاندارد، یعنی ۲۵۰ لیتر در روز آب مصرف میکنند، درحالیکه الگوی استاندارد ۱۳۰ لیتر است. این موضوع نیازمند فرهنگسازی و کنترل مصرف است.
وی تأکید کرد که ۸۷ درصد از مصرف آب شرب استان تهران مربوط به مصارف خانگی است و باید از ابزارهایی مانند افزایش تعرفه پرمصرفها، جداسازی آب شرب از آب باران، و همچنین جایگزینی پساب بهجای برداشت از سفرههای زیرزمینی استفاده شود.
معتمدیان با اشاره به اینکه در تهران ۶۰۰ حلقه چاه آب فعال است که شهرداری از آنها برداشت دارد، گفت: این برداشت بیرویه از منابع زیرزمینی تهدیدی جدی برای پایداری آب در تهران است. باید هرچه سریعتر پساب جایگزین این منابع شود تا از بحران عمیقتر جلوگیری کنیم.
استاندار تهران همچنین به لزوم تولید و استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف آب اشاره کرد و افزود: با تولید و نصب این تجهیزات میتوان تا ۳۰ درصد از مصرف آب را کاهش داد. اجرای این اقدامات در کنار یک پویش اجتماعی برای اصلاح الگوی مصرف، کلید عبور از این بحران خواهد بود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.