زنگنه: مذاکرات قابل احترام است، اما در غیاب ضمانت‌ها، ایران حق دارد تجدیدنظر کند - حمایت آنلاین

زنگنه: مذاکرات قابل احترام است، اما در غیاب ضمانت‌ها، ایران حق دارد تجدیدنظر کند - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Saturday, 16 August , 2025
امروز : شنبه, ۲۵ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 182474
  پرینت خانه » سیاسی تاریخ انتشار : 14 آگوست 2025 - 2:16 | 10 بازدید | ارسال توسط :

زنگنه: مذاکرات قابل احترام است، اما در غیاب ضمانت‌ها، ایران حق دارد تجدیدنظر کند

صباح زنگنه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی اقتصادآنلاین تأکید کرد: «مذاکرات قابل بهره‌برداری و احترام است، اما طرف مقابل باید از شرایط سوءاستفاده نکند و ضمانت‌های متقابل وجود داشته باشد. اگر این شرایط فراهم نشود، ایران حق دارد در مواضع خود تجدیدنظر کند.

زنگنه: مذاکرات قابل احترام است، اما در غیاب ضمانت‌ها، ایران حق دارد تجدیدنظر کند

اقتصادآنلاین_نسترن فراهانی: صباح زنگنه، کارشناس مسائل بین‌الملل، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی اقتصادآنلاین در رابطه با نحوه پیشبرد مذاکرات پس از حملات اخیر اظهار داشت: مذاکرات روشی قابل بهره‌برداری و قابل احترام است و گاهی ممکن است به جزیره‌ای از تخلف و بی‌حرمتی تبدیل شود، اما این امر موجب منتفی شدن آن نمی‌شود. باید دقت کرد که طرف مقابل آیا از مذاکرات سوءاستفاده خواهد کرد یا خیر، آیا شرایطی که عرضه می‌شود قابل محاسبه است یا خیر و آیا ضمانت‌های متقابل وجود دارد یا خیر. وقتی مذاکره می‌کنید، ابزارهایی در اختیار دارید تا طرف مقابل را مجاب کنید شرایط را بپذیرد. اگر این شرایط فراهم نشود، باید در ضمانت‌های خود تجدیدنظر کنید تا بتوانید طرف مقابل را به پذیرش شرایط خودتان وادار کنید.

زنگنه افزود: اکنون تحولاتی پیش آمده و حملاتی که آمریکا و اسرائیل انجام دادند، جایگاه آن‌ها را مخدوش کرده و اعتمادی که می‌توانست نسبت به آمریکا شکل بگیرد، عملاً از بین رفته است. بنابراین ناگزیرند مزیت‌های جدیدی را بپذیرند تا فضای تازه‌ای برای سازش ایجاد شود.

وی ادامه داد: اقدامات اسرائیل از این نوع تخلف‌ها باید مورد بازنگری قرار گیرد. در مذاکرات اینگونه نیست که یک طرف شرایطی را اعلام کند و انتظار داشته باشد طرف مقابل دقیقاً همان را بپذیرد. اسرائیل آبروی آمریکا را برد و ترامپ ظاهراً هنوز ذهنیت معاملات املاک را دارد، اما در چنین معاملاتی طرفین باید به شرایط متعادلی برسند که منافع هر دو طرف تأمین شود. آمریکا باید نسبت به تحریک‌ها بیندیشد و براساس آن عمل کند. نمی‌شود همواره طلبکار باشد که ایران چه کند و چه نکند، بلکه باید بخشی از اقدامات مثبت را نیز خود آمریکا انجام دهد و اعلام کند که به آن پایبند خواهد بود.

 

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

چهار × چهار =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.