اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 10 June , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 105068
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 24 دسامبر 2024 - 10:24 | 31 بازدید | ارسال توسط :

زلنسکی: کمک اسلواکی به پوتین غیراخلاقی است

رئیس جمهور اوکراین، نخست وزیر اسلواکی را به تمایل برای کمک به روسیه و رئیس جمهور این کشور متهم کرد.

زلنسکی: کمک اسلواکی به پوتین غیراخلاقی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرانس۲۴، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین با اشاره به تداوم صادرات گاز روسیه به اسلواکی، گفت که رابرت فیکو، نخست وزیر این کشور خواستار کمک به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه است.

زلنسکی گفته است که رهبران اتحادیه اروپا شاهد بودند که فیکو در سفر روز یکشنبه‌اش به مسکو، با کاهش وابستگی به انرژی روسیه مخالفت کرد و این یعنی او به طور غیرمستقیم «خواستار کمک به پوتین برای کسب پول بیشتر جهت تامین هزینه جنگ و تضعیف اروپاست.»

وی اضافه کرد: ما معتقدیم که چنین کمکی به پوتین، غیر اخلاقی است. ما برای جبران خسارت ناشی از عدم انتقال گاز روسیه، به او(فیکو) راه‌حل‌هایی را در زمینه پرداخت غرامت احتمالی به اسلواکی و به طور مشخص به مردم این کشور پیشنهاد کردیم. همچنین بنا به درخواست کمیسیون اروپا، گزینه‌هایی مبنی بر ترانزیت گاز از هر کشور دیگری غیر از روسیه نیز مطرح شد.

اسلواکی به شدت به گاز روسیه وابسته است و باتوجه به منقضی شدن قرارداد انتقال گاز روسیه از طریق اوکراین به این کشور در ۳۱ دسامبر، نگرانی مقامات آن تشدید شده است. اوکراین به روشنی اعلام کرده است که قرارداد مذکور را تمدید نخواهد کرد.

زلنسکی افزود: فیکو اما غرامت برای اسلواک‌ها را نخواست و علاوه بر این، قصد همکاری با کمیسیون اروپا را ندارد.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین دیروز درباره این مسئله به خبرنگاران گفت: شرایط بسیار دشواری است و به توجه بیشتری نیاز دارد.

فیکو یکی از معدود رهبران اروپایی است که پوتین از زمان حمله مسکو به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ همچنان روابط دوستانه با او را حفظ کرده است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

3 + یک =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.