اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 10 June , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 150755
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 15 مارس 2025 - 10:16 | 18 بازدید | ارسال توسط :

«زلنسکی» آماده امضای توافق با آمریکا بر سر معادن اوکراین است

یک روزنامه آمریکایی گزارش داد که واشنگتن و کی‌یف به تکمیل توافق بر سر معادن اوکراین نزدیک شده‌اند.

«زلنسکی» آماده امضای توافق با آمریکا بر سر معادن اوکراین است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال گزارش داد که واشنگتن و کی‌یف به تکمیل توافق معادن قبل از مذاکرات با مسکو با میانجی گری آمریکا با هدف پایان دادن به جنگ اوکراین نزدیک شده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده است: ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در ابتدا گفته بود که هر توافقی در خصوص معادن این کشور به تضمین‌های امنیتی نیاز دارد اما بعداً از شدت این موضع گیری خود کاست.

در این گزارش تاکید شده است: زلنسکی آماده امضای توافق با آمریکا بر سر معادن این کشور بدون تضمین‌های صریح و آشکار است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بارها بر ضرورت دسترسی به معادن فلزات نادر اوکراین تاکید کرده است. این فلزات در تولید محصولات فناوری کاربرد دارند. او همچنین گفته است که حضور کارگران آمریکایی برای «حفاری» در اوکراین می‌تواند به عنوان نوعی محافظت در برابر تجاوزات آینده روسیه عمل کند!

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

9 − شش =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.