امروز : سه شنبه, ۳۱ تیر , ۱۴۰۴
- پیشنهاد عجیب میلیاردر اسرائیلی درباره غزه/ طرح مارشال اجرا شود
- نشست ارزیابی فقهی خسارات معنوی در نظام خانواده برگزار میشود
- تداوم کیفیت هوای «قابل قبول» برای دومین روز متوالی در پایتخت
- هجوم خریداران به بازار طلا در پی اظهارات وزیر اقتصاد| احتمال تغییر قیمت ها از هفته آینده
- بهبود کیفیت زندگی در شیراز؛ از ادعا تا واقعیت
- مرگ ۴ مهاجر بر اثر تراژدی دریایی در آبهای یونان
- هزینه ساخت خانه ۱۰۰ متری در روستا چقدر است؟
- تجمع بازنشستگان در چند استان کشور
- قصه ۱۱۵ و معضل امروزش
زاکانی: شهرداریها صدایشان درنمیآید؛ طلب 90 همتی شهرداری تهران
علیرضا زاکانی در همایش شهرداران مراکز استانها با بیان اینکه در کشور قانون اساسی اجرا نشده و به همین دلیل عناصر سر جای خود قرار نگرفتهاند، گفت: ما باید اصل ۱۰۰ قانون اساسی را اجرا کنیم؛ ما باید در دسترس مردم باشیم و اگر نتوانیم به وظایف خود عمل کنیم ۲۴ ساعت هم دوام نمیآوریم. […]
علیرضا زاکانی در همایش شهرداران مراکز استانها با بیان اینکه در کشور قانون اساسی اجرا نشده و به همین دلیل عناصر سر جای خود قرار نگرفتهاند، گفت: ما باید اصل ۱۰۰ قانون اساسی را اجرا کنیم؛ ما باید در دسترس مردم باشیم و اگر نتوانیم به وظایف خود عمل کنیم ۲۴ ساعت هم دوام نمیآوریم. مدیریت حکمرانی باید تلفیقی از ظرفیتهای موجود باشد و عدم توجه به جایگاه شهرداریها مردم را از ایجاد شرایط خوب محروم میکند. متاسفانه در ادوار گذشته مجموعه سازمان شهرداریها به عنوان یک رقیب در مقابل مدیریت محلی قرار داشت اما میشود مدیریت محلی و ظرفیتها را پیدا و اجرا کرد.
وی ادامه داد: عوارض امروز در حوزه ارزش افزوده تجمیع شده اما آن قدرالسهمی که دولت اضافه کرده، به مدیریت شهری اضافه نشده است. مطالبات دستگاههای دیگر مثل تامین اجتماعی مشخص است و دنبال میشود اما مطالبات مدیریت شهری پیگیری نمیشود و ۸۰،۹۰ همتی که ثبت شده بخشی از مطالبات ماست؛ امیدوارم دنبال کنید تا این مطالبات را دریافت کنیم و در مدیریت شهری مشکلات را حل کنیم. شهرداریها صدایشان در نمیآید و فقط خدمت میکنند و در مقابل زحمتی که میکشد قدر السهم ناچیزی دارند.
زاکانی اضافه کرد: موضوع جرایم، ماده ۱۰۰، عناصر انسانی و پرسنلی از مشکلاتی است که باید دنبال شود؛ نقش شهرداریها در مدیریت بحران میتواند بی بدیل باشد اما شهرداری در این بخش در کجا قرار دارد؟
وی اضافه کرد: در افق پیش رو میتوان برای مسکن ۱۷۳ هزار هکتار بافت ناکارآمدی که در شهر ها وجود دارد را با زیر ساخت های اساسی تغییر داد. در بحث معیشت شهرداریها میتوانند مردم را از دست دلالها خارج کند. در بحث خدمات شهری و ناترازی میتوانیم کمک بگیریم. شهرداریها میتوانند در ناترازیها بسیار کمک کنند؛ اما دولت باید کمک کند. نوع نگاه به شهرداریها باید تغییر کند و پیوستگی با دولت ملی به وجود بیاید تا مشکلات کشور حل شود. یکپارچه سازی نقش مهمی دارد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.