امروز : جمعه, ۲۰ تیر , ۱۴۰۴
- آخرین وضعیت ترافیکی جادههای کشور/ ترافیک پرحجم در این محورها
- طوفان شن در کرمان می تازد
- نحوه تنظیم خواب فرزندان دانشآموز
- ترافیک بسیار سنگین در جاده جنگل گلستان به بجنورد
- کلاهبرداری باورنکردنی با تاسیس بانک جعلی/ عکس
- مهلت ۲۴ ساعته دادستانی به معاون وزیر جهادکشاورزی برای اثبات یک ادعا
- کیفیت هوای این ۲ نقطه تهران قرمز است
- قیمت دلار در بازار آزاد سقوط کرد (۲۳ فروردین)
- پیش بینی دلار ۱۷۰ هزار تومانی در ۱۴۰۴
رفع فیلترینگ فقط وعده انتخاباتی پزشکیان بود؟!
ولی الله بیاتی در خبرآنلاین نوشت: مردم در حال حاضر از فضای مجازی با فیلترشکن استفاده می کنند که این کاری اشتباه است و در نتیجه این اقدام یکسری افراد سودجو از این موضوع منفعت می برند. نکته دیگر هم این است که با نصب فیلترشکن افراد به سایت های غیرمجاز دسترسی پیدا میکنند که […]

ولی الله بیاتی در خبرآنلاین نوشت: مردم در حال حاضر از فضای مجازی با فیلترشکن استفاده می کنند که این کاری اشتباه است و در نتیجه این اقدام یکسری افراد سودجو از این موضوع منفعت می برند.
نکته دیگر هم این است که با نصب فیلترشکن افراد به سایت های غیرمجاز دسترسی پیدا میکنند که این درست نیست، این یعنی در نتیجه فیلتر شدن فضای مجازی مردم به استفاده از فیلترشکن ها روی آورده و به سایت های غیرمجاز دسترسی پیدا کرده اند.
آقای پزشکیان قول داده است که موضوع فیلترینگ را حل کند، ولی نکته قابل توجه این است که فیلترینگ باید به نحوی حل شود که به مسائل امنیتی کشور آسیب وارد نشود، چون اخیرا اسرائیل ثابت کرد که از طریق فضای مجازی و اینترنت در راستای توطئه های مختلف مانند همین اتفاق پیجرها در لبنان استفاده خواهد کرد.
موضوع فیلترینگ فقط مربوط به مجلس و دولت نمیشود بلکه مربوط به شورای عالی امنیت ملی میشود و باید در این شورا تعیین تکلیف شود، اما نکته مهم این است که باید این اطمینان از پیام رسان های خارجی مانند تلگرام و واتساپ و دیگر برنامه هایی که سرورهایشان در خارج از کشور قرار دارد حاصل شود که در شرایط امنیتی، اطلاعاتی از آنها درز نمی کند و برای این اتفاق هم میشود از طریق مذاکره به نتیجه رسید.
باید مطمئن شد که شرکت های مالک پیام رسان ها نسبت به بحث امنیت داخلی پاسخگو باشند. البته که در قدم بعدی تقویت پیام رسان های داخلی بسیار مهم است، در بسیاری از موارد برنامه هایی مانند بله و ایتا پاسخگو نیاز مردم نیست.
در نتیجه دو راه در مقابل ما قرار دارد؛ یا اینکه با شرکت های خارجی مذاکره کنیم که در کشور ما نمایندگی ایجاد کنند و قوانین ما را رعایت کنند یا شبکه های اجتماعی داخلی را به نحوی تقویت کنیم که پاسخگو نیاز مردم باشند، اگر این پیام رسان های داخلی پاسخگو نیاز مردم باشند مطمئن باشید استقبال از آنها زیاد میشود.
البته در بحث پیام رسان های داخلی موضوع اعتماد و اطمینان مردم بسیار مهم است، مردم نباید تصور کنند که تلفن هایشان از طریق این برنامه ها کنترل میشود.
یکی از دلایلی که مردم بیشتر از پیام رسان های خارجی استفاده میکنند همین بحث امنیت و کنترل نشدن است. در نتیجه بحث اعتماد سازی بسیار مهم است و این اقدام باید صورت بگیرد.
نکته دیگر این است که وعده ای که آقای پزشکیان درخصوص فیلترینگ دادند در حد همان وعده انتخاباتی بوده است، چون عامه مردم از این که مشکلات به کجا مربوط میشود اطلاعی ندارند، آقای پزشکیان یک عضوی از شورای عالی امنیت ملی است و هر تصمیمی که قرار است در آنجا گرفته شود نیاز به رای گیری دارد و مربوط به تصمیم یک شخص نیست.
احتمالا خود آقای پزشکیان هم از این موارد خبر نداشته است که اینگونه به مردم قول داده است، اگر هم اطلاع داشته است قطعا قصد یک اقدام تبلیغاتی داشته است چون این مسائل امنیتی تنها در اختیار رئیس جمهور نیست.
*نماینده مجلس دوازدهم شورای اسلامی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.