اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Friday, 13 June , 2025
امروز : جمعه, ۲۳ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 86675
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 23 نوامبر 2024 - 22:27 | 39 بازدید | ارسال توسط :

رزمندگان حزب‌الله نظامیان صهیونیست را غافلگیر کردند

حزب‌الله لبنان اعلام کرد که حملات جدیدی را علیه نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی و شهرک‌های صهیونیست‌نشین به انجام رسانده است.

رزمندگان حزب‌الله نظامیان صهیونیست را غافلگیر کردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌هایی از حملات جدید خود به شهرک‌های صهیونیست‌نشین و نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد.

اداره اطلاع‌رسانی حزب‌الله لبنان اعلام کرد: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در غزه و پشتیبانی از مقاومت شجاع و شریف آن و در راستای دفاع از لبنان و ملت آن، رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۳:۳۰ بعد از ظهر امروز شنبه بیست‌وسوم نوامبر ۲۰۲۴، شهر اشغالی صفد را با چندین موشک هدف قرار دادند.

در بیانیه دیگر حزب‌الله لبنان آمده است: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در غزه و پشتیبانی از مقاومت شجاع و شریف آن و در راستای دفاع از لبنان و ملت آن، رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۳:۰۰ بعد از ظهر امروز شنبه بیست‌وسوم نوامبر ۲۰۲۴، برای دومین بار شهرک کریات شمونه را با چندین موشک هدف قرار دادند.

همچنین حزب‌الله لبنان بیان کرد: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در غزه و پشتیبانی از مقاومت شجاع و شریف آن و در راستای دفاع از لبنان و ملت آن، رزمندگان مقاومت اسلامی پس از رصد تحرکات گروهی از نیروهای ارتش دشمن اسرائیلی که تلاش داشتند به سوی شهرک دیر میماس نفوذ کنند، در ساعت ۸:۳۰ صبح امروز شنبه بیست‌وسوم نوامبر ۲۰۲۴، از فاصله نزدیک با استفاده از تیربار و تسلیحات موشکی با این گروه نفوذی در غرب شهرک دیرمیماس درگیر شدند و افراد آن را به هلاکت رسانده یا زخمی کردند. دشمن در عقب‌کشیدن زخمی‌های خود از منطقه درگیری به پوشش آتش و دود فراوان روی آورد.

یک تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی نیز در غرب شهرک «شمع» از سوی رزمندگان حزب‌الله با موشک هدایت‌شونده هدف قرار گرفت و منهدم شد. خدمه این تانک نیز به هلاکت رسیده یا زخمی شدند.

تجمع نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در شرق شهر «الخیام» در جنوب لبنان نیز در ۴ نوبت از سوی رزمندگان حزب‌الله لبنان هدف حمله موشکی قرار گرفت.

علاوه بر این حزب‌الله لبنان شهرک‌های صهیونیست‌نشین «دیشون» و «آویویم» را نیز هدف حمله موشکی قرار داد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

15 − 2 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.