اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 10 June , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 102692
  پرینت خانه » سیاسی تاریخ انتشار : 20 دسامبر 2024 - 5:03 | 27 بازدید | ارسال توسط :

ربیعی: شرط عبور از مشکلات «وفاق با جامعه» است

دستیار اجتماعی رئیس‌جمهوری تأکید کرد که شرط عبور از بحران‌های ایران امروز، بالا بردن ظرفیت کشور از طریق باهم‌بودگی و وفاق با جامعه است.

ربیعی: شرط عبور از مشکلات «وفاق با جامعه» است

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، علی ربیعی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس با انتشار یادداشتی با عنوان «نه به یک‌دست‌سازی همدستانه؛ با هم بودگی مسیر ایران ما»، نوشت: «در هم‌اندیشی با تشکل‌های مردم‌نهاد اصفهان، پیرامون مسایل و مشکلات سازمان‌های مردم‌نهاد، در یک گفت‌وگوی مشترک به بحث و گفت‌وگو نشستیم.

شرط عبور از بحران‌های ایران امروز، بالا بردن ظرفیت کشور از طریق باهم‌بودگی و وفاق با جامعه است.

نیک می‌دانم که این مسیر، دشوار است. در پی زخم‌ها، بی‌اعتمادی‌ها، لج‌بازی‌ و دستکاری زندگی مردم، معیشت شکننده و به‌سربردن در تحریم طولانی بر سختی راه می‌افزاید.

امیدوارم با صداقت پزشکیان و ایجاد فهم مشترک، این همدلی و با هم بودگی تقویت شود. این، تنها راه برون‌رفت از مشکلات امروز است.»

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

دو × 1 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.