امروز : دوشنبه, ۳۰ تیر , ۱۴۰۴
- انتشار این تصاویر کار دست ۶ صفحه اینستاگرامی داد
- سقوط هواپیما در فیلیپین با ۴ قربانی
- حمله رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت
- نشستهای ویژه پژوهشگاه مطالعات فقه معاصر به مناسبت هفته پژوهش برگزار می شود
- سخنگوی وزارت خارجه: تعیین مسقط به عنوان محل برگزاری دور دوم گفتوگوهای ایران و آمریکا، با نظر عمان بود
- ویدیو / سیل و آبگرفتگی در پایتخت اروگوئه
- حمایت از زلزلهزدگان و جبهه مقاومت مسئله مهم شهرستان کاشمر است
- دستگیری ۳۰ متهم به سرقت و ۲ سارق زن در حرم امام (ره) – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- پیش بینی قیمت دلار تا اسفند ۱۴۰۳ | بازار ارز به کدام سمت می رود؟
رای صادره یک قاضی جلوهگر دانش قضایی اوست
رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: رأی دادگاه، نتیجه دانش قضایی، قاضی صادرکننده آن است که اگر به شاخصهای قانونی و اصول ادبی و نگارشی مزین باشد، یک رای قوی و مستحکم محسوب میشود. خبرگزاری میزان_ غلامعلی دهشیری در اولین جلسه تبیینی و توجیهی هیئت استانی اتقان آرا و اعضای گروههای تخصصی ارزیاب اتقان آرا […]

رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: رأی دادگاه، نتیجه دانش قضایی، قاضی صادرکننده آن است که اگر به شاخصهای قانونی و اصول ادبی و نگارشی مزین باشد، یک رای قوی و مستحکم محسوب میشود.
خبرگزاری میزان_ غلامعلی دهشیری در اولین جلسه تبیینی و توجیهی هیئت استانی اتقان آرا و اعضای گروههای تخصصی ارزیاب اتقان آرا استان یزد، صدور رای مستحکم و قوی و رعایت شاخصهای مرتبط با ارتقا کیفی نگارش آرا را مؤثر در جلب اعتماد عمومی طرفین دعوی و سلامت دادرسی در دستگاه قضایی دانست و اظهار کرد: صدور آرا محکم و متقن، فصل الخطاب محسوب میشود که هرگونه تلاش برای نقض آن را بی اثر میسازد.
وی ارتباط منطقی و حقوقی بین مواد قانونی استفاده شده در رای را دارای اهمیت بسیار دانست و تصریح کرد: عدم استناد صحیح به مواد قانونی، ساختار رأی را متزلزل و مقدمات نقض آن در مراجع عالی قضایی را فراهم میآورد.
رئیس کل دادگستری یزد تصریح کرد: رای یک قاضی در واقع تصرف در زندگی، آزادی و حقوق مردم است.
وی بر پاسداشت شکوه و شوکت رای تأکید کرد و گفت: یک رای خوب باید هم در شکل و هم در محتوا سرآمد باشد و در عین وفاداری به حق و تکیه دائمی به دیوار قانون صادر گردد.
دهشیری عنوان کرد: در سند تحول قوه قضاییه، معیار و سیاست کلی قضایی به سمت و سوی ارتقا کیفیت آرا قرار گرفته است.
وی هر رأی را سند قضایی به یادگار مانده از قاضی در تاریخ عدلیه دانست و تاکید کرد: عصاره، چکیده و خلاصه درک و دریافت قاضی از جریان دادرسی در واقع نقطه پایان تمام ماجرایی است که قاضی در پرونده از مدارک و مستندات دریافت کرده و یا از اظهارت طرفین استماع کرده است.
شایان ذکر است تشکیل هیئتهای استانی و کشوری اتقان آرا قضایی و ارزیابی آرا قضات در هیئتهای ارزیابی، از برنامههای سند تحول و تعالی قوه قضاییه است که در این نشست با حضور اعضای هیئت استانی به بحث و تبادل نظر همراه بود.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.