راهکار طلایی نماینده مجلس برای نجات بورس - حمایت آنلاین

راهکار طلایی نماینده مجلس برای نجات بورس - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 17 August , 2025
امروز : یکشنبه, ۲۶ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 183963
  پرینت خانه » بورس و فارکس تاریخ انتشار : 16 آگوست 2025 - 17:11 | 11 بازدید | ارسال توسط :

راهکار طلایی نماینده مجلس برای نجات بورس

یک نماینده مجلس اعلام کرد: دولت به‌ جای حمایت مستقیم از بورس، باید بر بهبود فضای کسب‌وکار تمرکز کند.

راهکار طلایی نماینده مجلس برای نجات بورس

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبر فوری، محمد بیات، نماینده مجلس گفت: علت اینکه بورس به کشتی به گل نشسته شبیه شده، این است که توازن میان ورودی‌ها و خروجی‌ها برقرار نیست و عرضه و تقاضا هماهنگ عمل نمی‌کنند.

به نظر من، دولت به‌جای حمایت مستقیم از بورس، باید بر بهبود فضای کسب‌وکار تمرکز کند؛ اقدامی که می‌تواند شامل تسهیل و نوآوری‌هایی مانند «توکنیزه کردن» دارایی‌هایی همچون مسکن و … باشد. اگر این‌گونه عمل شود، سهامدارانی که در بورس سرمایه‌گذاری می‌کنند سود بیشتری کسب خواهند کرد.

راهکارهای متعددی برای بهبود بازار سرمایه وجود دارد که باید با برنامه‌ریزی دقیق و اجرایی‌شدن آن‌ها، بتوان در کوتاه‌مدت و میان‌مدت، بازار را به مسیر مثبت و پایدار هدایت کرد.

 

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

دو × دو =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.