راه‌اندازی ۱۴۹۳ شعبه دادگاه صلح برای حل اختلافات در سراسر کشور - حمایت آنلاین

راه‌اندازی ۱۴۹۳ شعبه دادگاه صلح برای حل اختلافات در سراسر کشور - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 19 August , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۸ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 185923
  پرینت خانه » قضائی تاریخ انتشار : 19 آگوست 2025 - 13:22 | 8 بازدید | ارسال توسط :

راه‌اندازی ۱۴۹۳ شعبه دادگاه صلح برای حل اختلافات در سراسر کشور

طبق اعلام قوه قضائیه ،۱۴۹۳ شعبه دادگاه صلح برای حل اختلافات کوچک در سراسر کشور راه‌اندازی شده است.

راه‌اندازی ۱۴۹۳ شعبه دادگاه صلح برای حل اختلافات در سراسر کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، قوه قضائیه اعلام کرد: دعواهای مربوط به تصادف خودرو یا موتور، مشاجره مالک و مستأجر درباره حکم تخلیه و اجاره بها، مجموعاً اختلافاتی تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان، دعاوی زن و شوهری درباره مهریه، جهیزیه و نفقه تا همین سقف، امور مرتبط با انحصار وراثت، اصلاح شناسنامه و مدرک تحصیلی و موضوعات مشابه، از سال ۱۴۰۳ مستقیماً به دادگاه صلح ارجاع می‌شوند.

گره‌هایی که به راحتی با گفت‌وگو قابل حل‌اند نباید با پیچیدگی‌های قضائی بیشتر مواجه شوند. در دادگاه صلح، ابتدا گروهی از حل اختلاف تلاش می‌کند موضوع به سازش ختم شود و در صورت عدم موفقیت، قاضی سریعاً حکم صادر می‌کند.

در سال ۱۴۰۳، تعداد ۱۴۹۳ شعبه دادگاه صلح در سراسر کشور افتتاح شده است تا روند رسیدگی به این پرونده‌ها سریع‌تر و با هزینه کمتر انجام شود. قوه قضائیه بارها تأکید کرده است که سازش همیشه بهترین و به‌صرفه‌ترین راه‌حل اختلافات است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

4 × 5 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.