اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 20 May , 2025
امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 151551
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 16 مارس 2025 - 10:27 | 10 بازدید | ارسال توسط :

دولت یمن: حملات آمریکا و انگلیس مانع حمایت ما از غزه نخواهد شد

دولت یمن که مورد حمایت انصارالله قرار دارد، اعلام کرد که حملات کور آمریکا و انگلیس هرگز مانع نخواهد شد که یمنی ها دست از حمایت از غزه بردارند.

دولت یمن: حملات آمریکا و انگلیس مانع حمایت ما از غزه نخواهد شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المسیره یمن، دولت تغییر و سازندگی یمن که مورد حمایت انصارالله قرار دارد، در واکنش به تجاوزگری آمریکا و انگلیس به یمن اعلام کردند که این حملات هرگز ملت یمن و رهبری آن را از ادامه حمایت از برادرانشان در غزه بازنخواهد داشت.

دولت مورد حمایت انصارالله در صنعا افزود: ادعای آمریکا درباره هدف قرار دادن مواضع نظامی دروغ است؛ واقعیت این است که یک منطقه پُرجمعیت مسکونی در صنعا هدف حمله قرار گرفته شده است.

دولت تغییر و سازندگی یمن همچنین تصریح کرد: ادعای ترامپ درباره تهدید کشتیرانی بین‌المللی نادرست است و در حقیقت، حمایت مستقیم واشنگتن از تل آویو برای تشدید محاصره مردم غزه است.

دولت مستقر در صنعا افزود: کشتیرانی بین‌المللی برای تمامی کشتی‌ها به‌جز کشتی‌های اسرائیلی و آن هم تا زمانی که کمک‌های انسانی به غزه وارد شود، امن است.

دولت تغییر و سازندگی تأکید کرد: این تجاوز وحشیانه، ملت یمن را مصمم‌تر خواهد کرد تا از برادران خود در غزه که در معرض محاصره و گرسنگی قرار دارند، حمایت کنند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

دو × سه =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.