اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 12 June , 2025
امروز : پنج شنبه, ۲۲ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 107994
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 29 دسامبر 2024 - 13:32 | 36 بازدید | ارسال توسط :

دستگیری ۳ فعال فرقه ضاله در پرند

رباط کریم- سپاه ناحیه حیدر کرار پرند از دستگیری سه فعال فرقه ضاله در این شهر خبر داد و تاکید کرد: در بازرسی از منزل آن‌ها مقادیر قابل توجهی جزوات آموزشی مربوط به این فرقه ضاله کشف و ضبط شد.

دستگیری ۳ فعال فرقه ضاله در پرند

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی سپاه ناحیه حیدر کرار پرند در اطلاعیه‌ای از دستگیری فعالان فرقه ضاله توسط سربازان گمنام سپاه حضرت حیدرکرار (ع) شهر پرند خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است که با تلاش نیروهای امنیتی در سپاه حضرت حیدرکرار (ع) تیمی ۳ نفره، متشکل از یک زن و دو مرد، پس از حضور در جلسه تشکیلاتی خود با هماهنگی مقام قضائی دستگیر شدند.

این تیم که در یک شبکه سازمان یافته در استان تهران فعالیت داشتند، ساکن پرند بوده و در بازرسی از منزل آن‌ها مقادیر قابل توجهی جزوات آموزشی مربوط به این فرقه ضاله کشف و ضبط شد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

یک × سه =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.