امروز : چهارشنبه, ۱۵ مرداد , ۱۴۰۴
- اشاره رئیس دستگاه قضا به ادعاهای بیاساس درباره جزایر سهگانه/ با کسی که چوب لای چرخ فعالان اقتصادی بگذارد برخورد میکنیم
- بیش از ۵ هزار میلیارد ارزش افزوده بین شهرداریهای هرمزگان توزیع شده است
- دادگاه صلح شهرستان تفت افتتاح شد
- تلاش برای آغاز به کار کارخانه آرد و نشاسته یاسوج
- ۴۰۰ مرکز و مؤسسه توانبخشی و پیشگیری در کردستان فعال است
- ترکیب احتمالی تیم ملی فوتبال ایران مقابل قطر؛ سورپراز قلعهنویی کیست؟
- نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف ایران شد
- رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان با ۳۵ نفر از مراجعین دیدار کرد
- بهشت از ظهور امام زمان شروع میشود!
دستگیری عامل تیراندازی در دولتآباد
فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری عامل تیراندازی در دولتآباد این شهرستان خبر داد. خبرگزاری میزان – به گزارش خبرگزاری پلیس، سرهنگ محمدقاسم طرهانی گفت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر تیراندازی در یکی از خیابانهای دولت آباد تهران، بلافاصله ماموران عملیات کلانتری ۱۶۷ این فرماندهی به محل مورد نظر اعزام و […]

فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری عامل تیراندازی در دولتآباد این شهرستان خبر داد.
خبرگزاری میزان – به گزارش خبرگزاری پلیس، سرهنگ محمدقاسم طرهانی گفت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر تیراندازی در یکی از خیابانهای دولت آباد تهران، بلافاصله ماموران عملیات کلانتری ۱۶۷ این فرماندهی به محل مورد نظر اعزام و موضوع را به صورت ویژه در دستور کارخود قرار دادند.
وی افزود: با حضور ماموران پلیس در محل مشخص شد متهم با استفاده از سلاح گرم اقدام به تیراندازی به سمت شهروندان و باعث ایجاد رعب و وحشت شهروندان شده و محل متواری شده است.
سرهنگ طرهانی تصریح کرد: در این راستا ماموران عملیات کلانتری دولت آباد با انجام اقدامات فنی و تحقیقات تخصصی، متهم را شناسایی و ضمن هماهنگی قضایی وی را در مخفیگاهش دستگیر و در بررسیهای بیشتر یک قبضه سلاح جنگی کمری نیز در این عملیات پلیسی کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان ری گفت: متهم به بزه ارتکابی به علت اختلافات قبلی اعتراف و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.
سرهنگ طرهانی در پایان خاطرنشان کرد: جامعه به هیچ وجه جولانگاه اوباش و مجرمین نخواهد بود و پلیس همواره با افرادی که بخواهند به هر طریقی اقدام به قدرت نمایی و مختل کردن نظم و امنیت عمومی مردم کنند، مقتدرانه و در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.