امروز : چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴
- برگزاری آزمون کارشناسان رسمی قوه قضائیه در گیلان
- فیلم لحظه انفجار نارنجک دستساز در دستان یک جوان تهرانی – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- رهبر انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از باعزتترین راهپیماییهای روز قدس خواهد بود
- رییس سابق دانشگاه تهران درباره ظفرقندی چه نوشت؟
- آمریکا: در سوریه با «خط تلفن داغ» با نیروهای روسیه در ارتباط هستیم
- اقامۀ نماز جمعه این هفته کرمانشاه به امامت حجتالاسلام آلآقا
- محدودیت تردد در اطراف مصلای تهران – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- اعلام جزئیات مفقودی یک کارگر شهرداری منطقه ۱۵ تهران
- امام صادق(ع) عقلگرایی معتدل را به امت اسلامی معرفی کردند
دستگیری باند سارقان حرفهای و سابقهدار منازل در مرزداران
۱۸:۲۳ – ۲۱ مهر ۱۴۰۳ سرهنگ علی قاسم پور در این باره گفت: تیم عملیات کلانتری ۱۳۹ مرزداران در حین گشت زنی در خیابان “الوند” به یک دستگاه خودروی پراید هاچ بک دارای چهار نفر سرنشین که با صورت پوشانده در حال زاغ زنی منازل بودند مشکوک شدند. وی افزود: ماموران به صورت نامحسوس آنها […]

۱۸:۲۳ – ۲۱ مهر ۱۴۰۳
سرهنگ علی قاسم پور در این باره گفت: تیم عملیات کلانتری ۱۳۹ مرزداران در حین گشت زنی در خیابان “الوند” به یک دستگاه خودروی پراید هاچ بک دارای چهار نفر سرنشین که با صورت پوشانده در حال زاغ زنی منازل بودند مشکوک شدند.
وی افزود: ماموران به صورت نامحسوس آنها را زیر نظر گرفتند و پس از استعلام پلاک مشخص شد که پلاک نصب شده بر روی خودرو متهمان جعلی میباشد و متهمان با رویت ماموران قصد فرار داشته که بلافاصله عوامل کلانتری ۱۳۹ مرزداران دستور ایست را صادر نموده و راننده توجه نکرده و به طرز خطرناکی متواری شد.
این مقام انتظامی در ادامه ابراز داشت: پس از مدتی تعقیب و گریز در نهایت با اجرای طرح مهار پلیسی و قانون به کارگیری سلاح، خودرو متوقف و متهمان به صورت پیاده متواری شدند یک نفر از آنها بلافاصله زمینگیر شد و سه نفر آنها پس مدت کوتاهی تعقیب و گریز با هوشیاری و درایت ماموران پلیس دستگیر شدند.
سرهنگ قاسمپور اشاره کرد: پس از بررسی اولیه خودروی سارقان، پلاک خودروی جعلی، ادوات حرفهای سرقت، دسته کلید با ۱۵ عدد کلید و قفل شکن و مبالغ ۱۶۰۰ یورو و ۱۵۰۰ دلار و همین طور دو عدد ساعت مچی قیمتی که به تازگی از یکی از منازل به سرقت برده بودند کشف شد.
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت تصریح کرد: متهمان دارای سابقه کیفری بوده و به ۲۰ فقره سرقت از منازل اعتراف کردند. شناسایی شاکیان پرونده در دستور کار پلیس قرار دارد.
براساس گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ قاسم پور در پایان به شهروندان توصیه نمودند که در زمانی که خارج از منزل اوقات خود را به سر میبرند از نگهداری اشیای گران بها مانند طلا، جواهرات و وجه نقد در داخل منزل خودداری نمایند و منازل خود را به حفاظ ایمنی، دزدگیر و دوربین مداربسته مجهز نمایند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.