اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 9 June , 2025
امروز : دوشنبه, ۱۹ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 105438
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 24 دسامبر 2024 - 22:29 | 31 بازدید | ارسال توسط :

درخواست مضحک وزیر خارجه صهیونیست‌ها از شورای امنیت

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواست که برای محکومیت حملات یمن به سرزمین‌های اشغالی جلسه فوق‌العاده‌ای را تشکیل بدهد.

درخواست مضحک وزیر خارجه صهیونیست‌ها از شورای امنیت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «گدعون ساعر» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی درخواست مضحکی را به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارائه کرد.

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از رئیس شورای امنیت سازمان ملل متحد خواسته است جلسه فوق‌العاده‌ای را برای محکوم‌نمودن حملات نیروهای مسلح یمن به سرزمین‌های اشغالی و آنچه حمایت مداوم ایران از آن‌ها خواند تشکیل دهد.

ساعر مدعی شد: حوثی‌ها به حمله به «اسرائیل» ادامه می‌دهند، آزادی دریانوردی و تجارت را تهدید می‌کنند و تهدیدی را برای منطقه و تمام جهان خلق می‌کنند.

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در ادامه ادعاهای خود گفت: اقدامات خصمانه حوثی‌ها نقض خطرناک قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های شورای امنیت و تهدیدی برای صلح و امنیت بین‌المللی است.

ساعر در حالی این ادعاهای مضحک را مطرح کرد که رژیم صهیونیستی ۴۴۵ روز است به کشتار وحشیانه فلسطینیان ساکن نوار غزه ادامه می‌دهد، حملات وحشیانه‌ای را از هشتم اکتبر سال گذشته علیه لبنان صورت داده، حملاتی هوایی را علیه یمن انجام داده و در هفته‌های گذشته نیز زیرساخت‌های نظامی سوریه را نابود کرده و بخشی از خاک این کشور را اشغال کرده است و تمامی این جنایات حتی یک بار هم از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد محکوم نشده است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

12 + دوازده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.