» دادگاه علنی رسیدگی به پرونده موبایل موسوی برگزار شد

دادگاه علنی رسیدگی به پرونده موبایل موسوی برگزار شد | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 27 April , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 05 اکتبر 2025 - 18:27 | 76 بازدید | ارسال توسط :

دادگاه علنی رسیدگی به پرونده موبایل موسوی برگزار شد

دادگاه رسیدگی به پرونده موبایل موسوی با حضور متهمان، وکلا و تعداد زیادی از شکات و نمایندگان آنان برگزار شد.

دادگاه علنی رسیدگی به پرونده موبایل موسوی برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، دادگاه رسیدگی به پرونده موبایل موسوی با ۴هزار و ۸۹۲ شاکی به اتهام کلاهبرداری در۵۶ هزار صفحه به ریاست قاضی ذوقی در شعبه اول دادگاه انقلاب ساری با حضور متهمان، وکلا و تعداد زیادی از شکات و نمایندگان آنان برگزار شد.

ارزش ریالی مال مورد کلاهبرداری در این پرونده حدود ۱۹۶ میلیارد و ۵۶۲ میلیون تومان است.در این جلسه تعدادی از شکات و وکلای آنها اظهارات خود را بیان کردند. نماینده دادستان نیز کیفرخواست صادره را قرائت کرد و ۲ متهم پرونده نیز دفاعیات خود را بیان کردند.

به گفته ذوقی قاضی ویژه پرونده، متهم دارای اموال متعددی است که شناسایی شده‌اند.

موبایل موسوی با مدیریت یک زن و همکاری همسرش در آمل تأسیس شد و با برگزاری جشنواره‌های فروش، تبلیغات بسیار گوشی‌های تلفن همراه را با قیمت‌های بسیار پایین و غیر واقعی با مانور تبلیغاتی عرضه می‌کرد که موجب فریب مردم در سراسر کشور شد و بیش از ۴ هزار نفر از سراسر کشور با وعده فروش گوشی‌های هوشمند زیر قیمت بازار متضرر شدند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

3 × 3 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.