امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
- دادگاه بخش سمینه ۳ میلیارد و ۶۰ میلیون ریال احکام جایگزین حبس صادر کرده است
- سایپا برنامه افزایش سرمایه ۷۶۱ درصدی از تجدید ارزیابی داد
- فاز نخست اکوپارک فرحزاد بهزودی به بهرهبرداری میرسد
- مراسم گرامیداشت سالگرد ابوالشهدان رضوان مدنی برگزار میشود
- بخشنامه لزوم اخذ و تایید مرخصی کارشناسان رسمی دادگستری
- ویژهبرنامههای سالروز میلاد ابن الرضا (ع) در حرم امام رضا(ع) اعلام شد
- کاهش ۱۲ درصدی مصرف سوخت در تهران با برخورد قاطع قضایی با قاچاقچیان
- کارگروه تخصصی موبایل در وزارت صمت تشکیل میشود
- رئیس کل دادگاههای عمومی و انقلاب خرمآباد از شعب دادگاههای این شهرستان بازدید کرد
خشکسالی به جان رودخانه آمازون افتاد
کارشناسان میگویند برخی از مناطق مرکزی این کشور بیش از ۱۵۰ روز است که بارندگی نداشتهاند. به گزارش ایسنا به نقل از اناچکی، روز جمعه سطح آبِ رودخانه «نگرو» در «مانائوس» در ایالت «آمازوناس» واقع در شمال غرب برزیل به ۱۲.۶۶ متر رسید که این کمترین میزان از زمان شروع رصد سطح آب در سال […]

کارشناسان میگویند برخی از مناطق مرکزی این کشور بیش از ۱۵۰ روز است که بارندگی نداشتهاند.
به گزارش ایسنا به نقل از اناچکی، روز جمعه سطح آبِ رودخانه «نگرو» در «مانائوس» در ایالت «آمازوناس» واقع در شمال غرب برزیل به ۱۲.۶۶ متر رسید که این کمترین میزان از زمان شروع رصد سطح آب در سال ۱۹۰۲ است.
ویدئویی که توسط خبرگزاری رویترز تهیه شده نشان میدهد شاخه دیگری در نزدیکی مانائوس در حال خشکشدن است و بستر رودخانهها در مناطق وسیعی آشکار شده است و مردم در حال راهرفتن روی زمین خشک دیده میشوند.
بسیاری از ملزومات از طریق رودخانه در این منطقه حمل میشوند، اما کاهش سطح آب، عملیات کشتیرانی را با مشکل مواجه کرده است. این شرایط بر زندگی مردم روستاهای دورافتاده و همچنین صنعت گردشگری تأثیر میگذارد.
مقامات در برزیل میگویند سطح آب ممکن است حتی بیشتر از این هم کاهش یابد. از آنجایی که یک رشته آتشسوزی در جنگلهای این کشور نیز اتفاق افتاده است، نگرانیها در مورد تأثیر آن بر کشت قهوه و دیگر محصولات کشاورزی افزایش یافته است.
بنابر گزارش «مجمع بینالمللی تغییرات اقلیم (IPCC) سازمان ملل متحد» رسیدن به هدف ۱.۵ درجه افزایش دما برای جلوگیری از اثرات ویرانگر تغییرات اقلیمی ضروری است.
میزان گرم شدن زمین در طولانیمدت اکنون در مقایسه با دوران پیشاصنعتی زمین، پیش از انقلاب صنعتی و دورانی که بشر هنوز استفاده از سوختهای فسیلی را شروع نکرده بود، حدود ۱.۱ تا ۱.۲ درجه سانتیگراد است.
هرچند جهان با وجود همه تلاشها برای مهار گازهای گلخانهای در مسیر رسیدن به میزان افزایش دمای حدود ۲.۵ درجه سانتیگراد تا سال ۲۱۰۰ است. سازمان ملل اعلام کرده است که حفظ حد ۱.۵ درجه سانتیگراد افزایش دما به سرعت در حال ناممکن شدن است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.