امروز : پنج شنبه, ۱۹ تیر , ۱۴۰۴
- تصویری از رهبر انقلاب در دیدار مردم قم بهمناسبت گرامیداشت سالروز قیام ۱۹ دی
- پایداری نسبی جو در گلستان تا سهشنبه
- انصارالله یمن: سرزمینهای اشغالی را هدف قرار دادیم
- افزایش حجم معاملات شمش طلا به دلیل بحرانهای منطقه
- این دهکها آسوده خاطر باشند
- حماس: اشغالگران مانع دستیابی به آتش بس در غزه هستند
- زنجان در مسیر قطب سوارکاری کشور قرار دارد
- تقدیر مسئول ستاد مردمی جاماندگان اربعین از دستاندرکاران این اجتماع بزرگ فرهنگی
- ۵ نفر از زندانیان شهرستان نهاوند مشمول آزادی شدند
حماس بیانیه جدید صادر کرد
جنبش حماس ضمن تبریک عملیات ضد صهیونیستی در تل آویو آن را واکنشی طبیعی به جنایات رژیم صهیونیستی دانست.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه ای به عملیات استشهادی فلسطینیان در تل آویو واکنش نشان داد.
المیادین گزارش داد، در این بیانیه ضمن تبریک عملیات ضد صهیونیستی جدید آمده است: عملیات استشهادی در تلاویو واکنشی طبیعی به جنایات اشغالگران است.
حماس بیان کرد: همزمانی عملیات استشهادی اخیر با پیروزی ملت و مقاومت فلسطین و توافق افتخار آمیز تبادل اسرا حاوی این پیام است که نبض کرانه باختری آرام نمی گیرد و همچون شعله ای که زبانه می کشد در برابر اشغالگران و شهرک نشینان صهیونیست می ایستد.
ساعتی قبل بر اثر یک عملیات استشهادی توسط جوان ۱۹ ساله فلسطینی در یکی از خیابانهای تلاویو یک صهیونیست کشته و چند نفر نیز زخمی شدند. مجری این عملیات نیز به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسید.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.