اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 11 June , 2025
امروز : چهارشنبه, ۲۱ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 97615
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 11 دسامبر 2024 - 7:22 | 26 بازدید | ارسال توسط :

حل مشکلات با الویت سنجی صورت گیرد

همدان _ نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: حل مشکلات باید با اولویت سنجی صورت گیرد.

حل مشکلات با الویت سنجی صورت گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله شعبانی در نشست ائمه جمعه استان با استاندار همدان که بعد از ظهر روز سه‌شنبه در دفتر امام جمعه همدان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به نگاه استاندار و عملکرد ایشان در ایام اخیر، امیدواریم برخی مشکلات که سال‌ها در استان باقی مانده حل شود.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه در حل مشکلات باید اولویت سنجی صورت گیرد، گفت: مشکلاتی که چندین سال است مانده و برای مردم سختی‌هایی را ایجاد کرده باید در اولویت حل قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه در مشخص کردن اولویت حل مسائل از نظر کارشناسان استفاده شود، نه افراد، تاکید کرد: ائمه جمعه در تمامی دولت‌ها صادقانه بنای کمک به دولت را دارند.

آیت الله شعبانی تاکید کرد: برای ائمه جمعه تفاوتی ندارد دولت به کدام جریان منصوب است، چرا که موفقیت دولت به معنای موفقیت نظام و برطرف شدن مشکلات مردم است.

نماینده ولی فقیه در استان همدان ادامه داد: تریبون نماز جمعه، محلی برای بیان مطالبات و خواسته‌های مردم از مسئولان است

وی تصریح کرد: اقدامات در عرصه امیدآفرینی و حل مشکلات، باید به درستی اطلاع رسانی و زحمات دیده شود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

14 + 18 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.