اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 15 June , 2025
امروز : یکشنبه, ۲۵ خرداد , ۱۴۰۴
حمایت آنلاین: »
    شناسه خبر : 87250
      پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 24 نوامبر 2024 - 19:33 | 35 بازدید | ارسال توسط :

    حافظ‌آموزان و مدرسان مرکز حافظ‌شناسی شیراز گردهم می آیند

    شیراز- مدیر مرکز حافظ‌شناسی شیراز گفت: گردهمایی بزرگ حافظ‌آموزان و مدرسان مرکز حافظ‌شناسی، باهدف بازنمایی نقش این مرکز در تحکیم پیوند مردم با حافظ روز چهارشنبه ۷ آذر در شیراز برگزار می شود.

    حافظ‌آموزان و مدرسان مرکز حافظ‌شناسی شیراز گردهم می آیند

    به گزارش خبرنگار مهر، سعید حسام‌پور، عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: گردهمایی بزرگ حافظ‌آموزان و مدرسان مرکز حافظ‌شناسی، باهدف بازنمایی نقش مرکز حافظ‌شناسی در تحکیم پیوند مردم با حافظ و قدردانی از حضور مشتاقانه‌ی دوستداران حافظ در کلاس‌های این مرکز و همچنین ارج‌نهادن به جایگاه مدرسان مرکز حافظ‌شناسی برگزار می‌شود.

    وی با بیان اینکه تشکیل کلاس‌های آموزش درست‌خوانی و شرح و توضیح غزلیات حافظ، یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین فعالیت‌های مرکز حافظ‌شناسی از زمان تأسیس تاکنون بوده است، ادامه داد: در طول ۲۸ سال فعالیت این مرکز، ۹۱ دوره و بیش‌از ۷۰۰ کلاس در پیوند با حافظ برگزار شده است که بیش‌از ۲۰ هزار حافظ آموز، طی این سال‌ها، در این کلاس‌ها شرکت کرده‌اند.

    حسام‌پور با اعلام اینکه این مراسم با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس برگزار می‌شود، افزود: ارج‌نهادن به همکاری صمیمانه‌ی بیش‌از ۳۰ مدرس که در طول این ۲۸ سال غزل حافظ را از دیدگاه‌های گوناگون به علاقه‌مندان آموخته‌اند، از دیگر اهداف برگزاری این گردهمایی است.

    مدیر مرکز حافظ‌شناسی شیراز گفت: در گردهمایی بزرگ حافظ‌آموزان مرکز حافظ‌شناسی، از دکتر مجید اسکندری، به‌پاس ۲۱ سال تدریس در کلاس‌های مرکز حافظ‌شناسی و آشنا کردن عموم مردم با شعر حافظ تقدیر و بخشی از کارنامه‌ی مرکز حافظ‌شناسی در این گردهمایی مرور خواهد شد.

    به اشتراک بگذارید
    تعداد دیدگاه : ۰

    2 × چهار =

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.