امروز : دوشنبه, ۱۶ تیر , ۱۴۰۴
- خاکسپاری پیکر شهید سرهنگ قدیمی در روستای درسجین ابهر
- هشدار هواشناسی سطح نارنجی در استان بوشهر
- پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی درگذشت حجتالاسلام نیری
- پزشکیان به نمایشگاه پیشگامان پیشرفت میرود
- مسمومیت با گاز در کارخانه کشتی سازی آذربایجان جان ۵ نفر را گرفت – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- توفان سائوپائولو حداقل ۳ نفر کشته داد – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- کمک پلیس ایران به بلژیک
- مدیر متالورژی، طراحی و توسعه محصولات شرکت فولاد هرمزگان خبر داد: برگزاری کارگاه آموزشی قواعد طراحی نیروگاه خورشیدی با حمایت فولاد هرمزگان
- آیین نامه واردات خودرو ابلاغ شد
جنگنده نسل ششم چینی در آسمان دیده شد/ عکس
جنگنده جدید و نسل ششم چینیها که نشاندهنده استراتژی تازه این کشور در ساخت هواپیماهای جنگی است، در آسمان و در حین آزمایش دیده شد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبرآنلاین، براساس تصاویر منتشر شده، نمونه اولیهای از جدیدترین جنگنده رادارگریز چین در حال انجام آزمایش شکار شده است. تحلیلگران اشاره میکنند که این جنگنده همان هواپیمای نسل ششم ساخت شرکت هواپیماسازی شنیانگ (Shenyang Aircraft Corporation) است.
این هواپیما اولین بار در دسامبر ۲۰۲۴ در حال پرواز بر فراز شنیانگ، استان لیائونینگ، مشاهده شد؛ اما تصاویر جدید منتشر شده نگاه واضحتری به پیکربندی آن ارائه میدهند. این جنگنده که توسط برخی به طور غیررسمی «J-۵۰» نامیده میشود، نشاندهنده دوری از استراتژیهای پیشین چینیها در تقلید از جنگندههای خارجی است. در واقع جنگنده J-۵۰ به طور کلی نشاندهنده پلتفرمی است که به طور هدفمند برای نیازهای عملیاتی خود چین ساخته شده است.
این نمونه اولیه طراحی متمایزی را به نمایش میگذارد که شامل بالهای لامبدا (lambda wings) با زاویه تند و نوکهای متمایل به پایین، ورودیهای هوای دوقلوی زیر بدنه با ویژگیهای ورودی هوای مافوق صوت و پوشش موتورهای دوقلو (nacelles) میشود. یکی از قابل توجهترین ویژگیها که در تصاویر اخیر به چشم میخورد، وجود نوک بال متحرک است.
به نظر میرسد که طراحی این هواپیما برای گشتزنیهای دوربرد و مأموریتهای ضربتی رادارگریز بهینهسازی شده است، نه برای نبردهای هوایی نزدیک (داگفایت). تحلیلگران گمان میکنند که این پلتفرم، استقامت، کاهش سطح مقطع راداری و حفظ بقا در محیطهای پدافند هوایی پیشرفته را در اولویت قرار میدهد.
اگرچه چین رسماً این هواپیما را به عنوان یک سیستم نسل ششم طبقهبندی میکند، اکثر کارشناسان دفاعی بینالمللی آن را در رده قابلیتهای نسل پنجم، همراستا با دیگر پلتفرمهای پنهانکار نسل فعلی دستهبندی میکنند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.