اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 20 May , 2025
امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 117321
  پرینت خانه » مدارس و دانشگاه تاریخ انتشار : 14 ژانویه 2025 - 16:02 | 18 بازدید | ارسال توسط :

جمعی از طلاب حوزه علمیه قم توسط مراجع تقلید معمم شدند

قم- همزمان با سالروز ولادت نخستین امام شیعیان حضرت امیرالمومنین(ع) جمعی از طلاب حوزه علمیه قم توسط مراجع تقلید شیعیان ملبس به لباس روحانیت شدند.

جمعی از طلاب حوزه علمیه قم توسط مراجع تقلید معمم شدند

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم عمامه‌گذاری جمعی از طلاب حوزه علمیه قم پیش از ظهر سه شنبه همزمان با سیزدهم ماه رجب، سالروز میلاد با سعادت امیرالمومنین علی علیه السلام در دفاتر مراجع عظام تقلید شیعیان برگزار شد.

شماری از طلاب جوان حوزه علمیه قم به دست مراجع عظام تقلید آیات مکارم شیرازی، نوری همدانی و جوادی آملی ملبس به لباس روحانیت شدند.

در این آئین جمعی از مسؤولان حوزه‌های علمیه نیز حضور داشتند و مداحان و ذاکران اهل بیت (ع) به مدیحه سرایی پرداختند.

در بین طلابی که در روز ولادت مولی متقیان لباس روحانیت به تن کردند، جمعی از طلاب غیر ایرانی و از ملیت‌های مختلف نیز حضور داشتند.

مراجع عظام تقلید شیعیان در آئین عمامه گذاری جمعی از طلاب حوزه‌های علمیه قم پوشیدن لباس سربازی امام زمان (عج) را به آنان تبریک گفتند و برای آنان دعای خیر کردند.

شماری خانواده‌های این طلاب نیز در این مراسم حضور داشتند.

آیت الله مکارم شیرازی در جمع طلاب تازه ملبس شده به لباس روحانیت گفت: طلاب عزیز باید بدانند که از امروز مسئولیت آنان چندین برابر شده است و باید رفتار و کردارشان نسبت به قبل از پوشیدن لباس روحانیت متفاوت باشد.

این مرجع تقلید گفت: طلاب جوان باید به گونه‌ای در خانواده و جامعه رفتار کنند که الگویی برای دیگران باشند.

وی بیان کرد: امیدواریم خداوند این توفیق را به طلاب و روحانیونی که این لباس را بر تن کردند بدهد که بتوانند سربازان خوبی برای امام زمان (عج) باشند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

هجده + یک =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.