اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 12 June , 2025
امروز : پنج شنبه, ۲۲ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 137843
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 22 فوریه 2025 - 13:29 | 18 بازدید | ارسال توسط :

ثبت‌نام آزمون‌های مدرک تخصصی حفظ در چهارمحال‌وبختیاری ادامه دارد

شهرکرد-ثبت‌نام از حافظان قرآن کریم برای بیستمین دوره آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان همزمان با سراسر کشور در چهارمحال‌وبختیاری تا ۱۵ اسفندماه ادامه دارد.

ثبت‌نام آزمون‌های مدرک تخصصی حفظ در چهارمحال‌وبختیاری ادامه دارد

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد منصوری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ثبت‌نام از حافظان قرآن کریم برای بیستمین دوره آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان همزمان با سراسر کشور تا ۱۵ اسفندماه ادامه دارد، اظهار کرد: حافظان ۱۰ جز، ۲۰ جز و حافظان کل قرآن کریم استان می‌توانند از طریق سایت telavat.ir نسبت به ثبت‌نام خود در این آزمون اقدام کنند.

وی با ذکر اینکه شرکت در این آزمون‌ها محدودیت سنی ندارد، ادامه داد: حافظان ۱۰ جز و بیشتر می‌توانند برای اخذ مدرک تخصصی حفظ اقدام به ثبت‌نام کنند که به صورت دو مرحله‌ای شامل آزمون‌های شفاهی و کتبی برگزار خواهد شد.

منصوری بیان کرد: برای قبول‌شدگان نهایی این آزمون‌ها مدرک درجه سه، چهار و پنج از سوی سازمان دارالقرآن کشور صادر می‌شود که مدرک درجه پنج معادل دیپلم، مدرک درجه چهار معادل کاردانی، مدرک درجه سه معادل کارشناسی، مدرک درجه دو معادل کارشناسی ارشد و مدرک درجه یک معادل دکترای سازمان سنجش کشور است.

وی با یادآوری اینکه ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم هر سال در چهار مرحله از سوی سازمان دارالقرآن الکریم برای حفاظ ۱۰ جز، ۲۰ جز و حفظ کل قرآن کریم در سراسر کشور برگزار می‌شود، بیان کرد: سال گذشته و در نوزدهمین دوره آزمون‌های اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم، از مجموع ۸۰ شرکت‌کننده، ۱۳ حافظ موفق به دریافت مدرک‌های تخصصی حفظ شدند.

مدیر اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: آزمون کتبی این دوره ۱۹ اردیبهشت‌ماه سال آینده همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود و حافظانی که در این آزمون قبول شوند به مرحله شفاهی که اواخر تیرماه و اوایل مردادماه برگزار خواهد شد، راه می‌یابند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

14 − دو =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.